Lenovo Q24h-10 QHD IPS monitor

Dit 24 inch scherm beschikt over een prachtig QHD beeld. Daarnaast zit er aan de achterkant een kabelgoot voor het wegwerken van kabels. En een USB c poort voor het opladen van apparaten tot max 75 watt. Daarnaast is hij erg dun en dit bespaart ruimte!
€249.- Koop Nu
1

Lenovo Q24h-10 QHD IPS monitor

Lenovo Q24h-10 QHD IPS monitor

De betaalbare Lenovo Q24h-10 monitor beschikt over QHD wat weer net dat stapje extra is wat je nodig hebt voor prachtig beeld. Het is een prachtig design, maar ook flinterdun waardoor je meerdere schermen naast elkaar kunt zetten. Tevens beschikt hij ook over een USB C poort waarmee je andere apparaten kunt opladen. Denk hierbij aan je tablet of telefoon. Ook heeft hij aan de achterzijde een kabelgoot. Dit ziet er niet alleen mooier uit, maar het is ook nog praktisch ook.

Het is een monitor die niet alleen thuis wordt gebruikt, maar ook op steeds meer werkplekken. Ondernemers kiezen steeds vaker voor een betaalbaar scherm met een hoge kwaliteit. Dit omdat ze er zo ook weer 5 tot 10 jaar tegenaan kunnen. Afhankelijk van hoelang je dit scherm per dag gebruikt moet dat zeker lukken. Standaard krijg je niet 2 maar zelfs 3 jaar garantie

Een betaalbare monitor die extra smal is zodat je ook een 2de scherm kwijt kunt.

2

Waarom kiezen voor dit model?

De belangrijkste voordelen

Het Lenovo Q24h-10 computerscherm is qua prijs en kwaliteit een van de meest betaalbare monitoren die er nu op de markt zijn. Met een prijs van €249,- ben je voorzien van een scherm wat QHD die ruimte biedt voor ruim 70% meer ruimte op het scherm. Zo kun je een stuk sneller en efficiënter werken. Daarnaast heb je haarscherp beeld wat prettig is om naar te kijken. Als je ook nog eens een snelle desktop pc hebt dan kun je dit scherm prima gebruiken voor grafische doeleinden. Denk hierbij aan het bewerken van foto’s of video’s, maar ook kun je lekker een serie of film bingen.

De laatste tijd worden er steeds meer QHD schermen gemaakt waardoor de prijs aanzienlijk omlaag is gegaan. Een jaar geleden zou je zo 400 tot 500 euro voor dit scherm moeten betalen, terwijl ze nu tussen de 200 en 300 al verkrijgbaar zijn. Dit scherm wordt tevens ook vaak door gamers gebruikt. Zij geven immers liever het meeste geld uit aan games i.p.v. een super deluxe gaming monitor.

3

Lenovo Q24h-10 QHD IPS monitor zakelijk gebruiken

Zakelijk deze monitor gaan gebruiken

Het betaalbare computerscherm Lenovo Q24h-10 heeft een super handige metalen voet. Hierin kun je de kabels die naar de computer of andere apparaten lopen goed in opbergen. Daarnaast zit er ook een clip op waarmee je de kabels vastzet. Dit zorgt niet alleen voor orde en ruimte, maar ook is het nog eens beter voor de levensduur van de kabels. Je wil immers niet hebben dat ze per ongeluk los schieten of getrokken worden. Hierdoor kunnen ze beschadigen en in het ergste geval defect raken.

Aansluitingen lenoveo 24 inch computerscherm

Doordat hij smalle randen heeft kun je er ook makkelijk een tweede of derde scherm langs zetten. Het beste is om dan wel voor dezelfde schermen te kiezen zodat je ook precies dezelfde kwaliteit hebt. Je bent immers gewend aan een bepaald beeldschermformaat en ook de kwaliteit. Het laatste wat je dan wil is terug naar minder of een te groot contrast tussen de 2 monitoren. Dit is ook nog eens een stuk beter voor de ogen en de stand waarin je werkt.


4

Alles nog eens even samengevat

Het eindcijfer dat wij deze monitor geven

Onze mening is dat de Lenovo Q24h-10 monitor een van de goedkoopste schermen is op de markt met een QHD IPS beeldscherm. Je kunt dus van hoge kwaliteit profiteren voor een lage prijs. Daarnaast is hij ook nog eens smal waardoor je meerdere monitoren naast elkaar kunt zetten. Aan de achterkant zit een handige kabelgoot waarmee je een of meerdere kabels kunt opbergen.

Je krijgt 3 jaar garantie op deze monitor wat best veel is. Dit geeft je ook een lichte indicatie van de kwaliteit die Lenovo aan de klanten wil bieden.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general