Lenovo Legion T5 gaming PC

Lenovo Legion T5 gaming PC

De Lenovo Legion T5 gaming PC is een krachtige computer voor een betaalbare prijs. Veel mensen kijken alleen naar de processor, maar bij een gaming computer is de videokaart cruciaal. Dit model heeft een 6 GB GXT 1660 Super videokaart van het wereldberoemde merk Nvidia. Dit is een van de beste merken voor een echte game computer. Daarnaast heeft hij een AMD Ryzen 5 – 5600 G processor die in turbostand tot wel 6x 4,4 GHZ aan snelheid kan halen. Met deze specificaties kun je meer als 75% van de PC games spelen.

Een game computer draait natuurlijk niet alleen om de technische specificaties. Voor het gamen heb je namelijk ook verschillende accessoires zoals een gaming toetsenbord en muis, maar ook racesturen en andere simulatie apparaten. Hiervoor wil je niet altijd achter de computer hoeven te kruipen. Daarom zitten er ook 2 USB poorten aan de voorkant voor de accessoires die je niet zo vaak gebruikt. Na gebruik kun je ze dan makkelijk los koppelen en opbergen.

Wat deze computer zo uniek maakt

Heel veel gamers hebben al gekozen voor de Lenovo Legion T5 gaming PC. Dit doen ze niet alleen vanwege de prestaties, maar het is ook een mooie computerkast om te zien. Daarnaast kun je ook de RGB verlichting aanzetten als je in het donker gamet. Dit geeft nog meer sfeer in de ruimte.

Hij beschikt ook nog eens over voldoende aansluitingen om al je apparaten aan te sluiten. Zo kun je meerdere computerschermen aansluiten op deze PC. Dit kan met HDMI, Displayport en een DVI aansluiting. Veel gamers doen dit zodat zij aan de ene kant kunnen chatten en aan de andere kant kunnen gamen. Er zitten alleen aan de achterkant al 4 USB poorten, waarvan er 2 5 GB per seconde kunnen overdragen. Ook zit er een aparte USB C aansluiting op.

Lenovo T5 computer kast
Vooraanzicht Lenovo

Waar kun je hem nog meer voor gebruiken?

De Lenovo Legion T5 gaming PC wordt niet alleen gebruikt door gamers. Ook in de grafische sector weet deze computer te presteren. Hij wordt namelijk ook veelvuldig gebruikt door fotograven en andere mensen om foto’s mee te bewerken. Daarnaast kun je deze computer ook gewoon prive gebruiken. Met een goede internetverbinding heb je geen last meer van een serie die hapert, en de kwaliteit van het beeld ziet er met het juiste scherm ook nog vele malen beter uit.

De Lenovo Legion T5 is een echte alleskunner!

Diegene die hem gebruiken voor gamen kiezen vaak voor meerdere schermen. In principe kun je zonder omvormer al 3 schermen op deze PC aansluiten. De meeste mensen hebben voldoende aan 2 schermen, maar de mogelijkheid is er. Bovendien kun je ook randappratuur op deze computer aansluiten zoals een racestuur als je regelmatig lekker wil racen. Dit is een echte aanrader, want dat maakt de gamebeleving nog realistischer. Een pedalenset wordt vaak ook bij deze sturen geleverd. Hierdoor kun je echt in de auto stappen!

Lenovo Legion T5 gaming PC een computer voor het hele gezin

Wij vinden de Lenovo Legion T5 gaming PC een computer die geschikt is voor het hele gezin. Zeker huishoudens die een computer delen met meerdere mensen. Standaard wordt de computer geleverd met een 512 GB SSD schijf, maar dit kun je makkelijk uitbreiden als het vol raakt. Daarnaast kun je ook een externe harde schijf aansluiten op 1 van de vele USB poorten.

Eindoordeel


Deze computer heeft zeker een dikke 8 verdiend. Zeker gezien de normale prijs en kwaliteit verhouding. Daarnaast kun je het werkgeheugen van deze computer uitbreiden tot wel 128 GB. En er zijn ook nog tal van andere uitbreidingsmogelijkheden, dus hij mag er zeker wezen.

8Expert Score
Lenovo Legion T5 gaming PC

Deze gaming computer beschikt over een krachtige en snelle AMD Ryzen 5 processor en Nvida GTX 1600 videokaart!

Ontwerp
9
Prestaties
8.5
Gaming
8.5
Foto bewerking
7
Prijs
7

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general