Laptop nieuwsoverzicht week 26

Laptop nieuwsoverzicht week 26

Deze week hebben we niet 1 laptop, maar zelfs 2 laptops toegevoegd aan onze website die zowel betaalbaar zijn en ook nog eens snel. Zo is de nieuwe Microsoft Surface 4 een snelle computer onder de 1000 euro. Een van de grootste voordelen is dat je deze ook als tablet kunt gebruiken door het touchscreen waarover hij beschikt. Hij is erg licht in zijn gewicht waardoor je hem ook makkelijk buiten de deur mee kunt nemen. En met de 256 GB SSD schijf start hij super snel op.

Dan hebben we ook nog het Dynabook van Toshiba deze week toegevoegd die slechts €629,- kost. Voor dit geld krijg je een snelle computer voor dagelijks gebruik zoals e-mailen, muziek luisteren en films kijken. Ook deze laptop beschikt over een 256 GB SSD schijf en heeft daarnaast 8GB aan RAM geheugen. Opstarten is in een mum van tijd gebeurd, maar ook kun je eenvoudig meerdere programma’s langs elkaar draaien.

Het betaalbare Dynabook van Toshiba

Het Toshiba Dynabook C50-J-117 is zeker een aanrader voor de mensen die op zoek zijn naar een betaalbare laptop. Deze laptop beschikt over een Intel Core i3 processor met een snelheid 3 tot 4,1 GHZ en dit dan DualCore (x2 dus). Daarnaast heeft hij ook 8 GB RAM werkgeheugen waardoor je eenvoudig meerdere apps en programma’s kunt laten draaien. Multitasken is dus wel iets waar deze notebook zeer geschikt voor is.

Ook is hij qua gewicht relatief licht waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. Maar toch wel de belangrijkste eigenschap van deze notebook is het scherm met anti reflectie functie. Er zit een aparte laag op zodat zonlicht of andere lichtinval beperkt wordt. Hierdoor kun je het scherm bijna altijd goed lezen. Ook zorgt dit ervoor dat vlekken minder snel zichtbaar zijn. Hij is 15,6 waardoor hij dus ook zeker te gebruiken is voor het kijken van films en series. Kortom je krijgt veel voor een relatief lage prijs!

Goedkoop een Microsoft Surface kopen

Als je op zoek bent naar een laptop onder de 1000 euro die goede prestaties levert, dan kun je het beste kiezen voor de Microsoft Surface 4. Deze heeft een beeldschermformaat van 13,5 inch wat hem dus ook meteen erg draagbaar maakt. Het lichte gewicht neem je overal mee naar toe. In de zakelijke wereld wordt steeds vaker gekozen voor deze laptop i.p.v. een desktop PC Daarnaast beschikt hij over een krachtige Ryzen 5 processor waarmee hij 6 x 2.2 GHZ tot 4.0 GHZ in turbostand haalt. Hij wordt ook wel gebruik voor grafische toepassingen en de zakelijke wereld loopt met deze laptop weg.

Je kunt hem ook herkennen van de populaire Nederlandse serie GTST. Maar het grootste pluspunt van deze laptop is toch wel de krachtige accu. Gemiddeld gezien gaat deze 10 tot 17 uur mee. Dit is afhankelijk van het aantal apps dat je draait, maar ook de helderheid van het beeldscherm. In deze prijsklasse heb je veel laptops die 6 tot 8 uur meegaan, maar 17 uur is echt veel.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general