Laptop ASUS X515EA-EJ3489W

Laptop ASUS X515EA-EJ3489W

De Laptop ASUS X515EA-EJ3489W is een goed voorbeeld waarbij je veel voor weinig krijgt. Het is namelijk zo dat deze laptop nu extra scherp geprijsd is bij verschillende webshops. Let alleen wel op want op=op. Hij beschikt over de Intel Core i7-1165G7 processor waarmee je een snelheid van 4x 2.8- 4.7 GHZ. Daar bovenop wordt hij nog extra ondersteund door de 16 GB RAM DDR4. Naast de gewone taken die hij voor dagelijks gebruik moet kunnen doen maakt het de laptop ook geschikt voor Adobe Photoshop of Premiere. Ook voor ongeveer 70% van de games is hij goed te gebruiken.

Een ander voordeel is toch wel het OLED scherm waardoor hij prachtig beeld heeft. Daardoor is hij een stuk energiezuiniger en gaat de accu ook een stuk langer mee. Ook de kleuren op het scherm zien er levendiger en realistischer uit waardoor ze beter tot hun recht komen. Een ander voordeel is toch ook wel dat deze laptop van ASUS goed is in de weergave van contrasten. Dit zorgt ervoor dat donkere ruimtes in bijvoorbeeld First Person Shooter games een stuk beter zichtbaar zijn. Het is een wereld van verschil, want iedere seconde telt in dit soort games.

Een betaalbare Core i7 laptop

Als je in de maand Juni 2023 een betaalbare en krachtige laptop wil kopen dan is de Laptop ASUS X515EA-EJ3489W een echte aanrader. Een i7 CPU bezit over extra rekenkracht en beschikt aan de binnekant ook over meerdere kernen. Hierdoor maakt het echt een verschil in snelheid voor Windows 10, maar ook voor games en software. Ook het draaien van meerdere programma’s is voor deze processor geen probleem.

Het is een 11de generatie processor die in 2020 is ontwikkeld en dat betekend dat je direct profiteert van een stroombesparing. Intel heeft er in dat jaar voor gezorgd dat processoren een stuk minder energie vragen van een laptop en daardoor gaat de accu ook een stuk langer meer.

Krachtige en stijlvolle ASUS laptop 2023
Bovenaanzicht

Vanaf de 11de generatie werkt hij ook beter met de videokaart (GPU) die in een laptop zit. Dit zorgt ervoor dat hij snel meerdere kleuren kan verwerken, maar ook vooral de contrasten beter kan weergeven. Het verschil merk je direct in dat vooral de donkere ruimtes ook goed ondersteund zijn, mits je een goed scherm hebt. Dit model beschikt over een OLED scherm en dat is sowieso al beter voor levendigere kleuren en betere contrasten. Ook beschikt hij over de Intel Iris Xe Graphics die het maximale uit een i7 processor weet te halen.

Waarom dit zo’n goede laptop aanbieding is

Wij vinden de Laptop ASUS X515EA-EJ3489W laptop aanbieding een goede. Dit omdat je naast de krachtige Intel Core i7 CPU die een kloksnelheid haalt tot wel 4.7 GHZ ook 16 GB werkgeheugen heeft. Dit zorgt er niet alleen voor dat je grafisch gezien zware games en software kunt draaien, maar ook meerdere apps tegelijkertijd. Het is dus ook een ideale notebook voor bedrijven, want je schakelt super snel tussen verschillende systemen. Daarnaast heeft hij een opslag 512 GB SSD. Daardoor start Windows 10 super snel op en het bied meer als genoeg ruimte voor medewerkers of personen om alles op te slaan.

Een ander groot voordeel is toch ook wel dat er lekker veel USB poorten op zitten. Voor randapparatuur kun je 3 USB A poorten gebruiken en voor het snel opladen of nieuwere apparaten zit er ook een USB C aansluitingen op. Daarnaast zit er ook een HDMI aansluiting op deze laptop voor het aansluiten van bijvoorbeeld meerdere schermen. Dit kun je ook gebruiken om hem bijvoorbeeld aan te sluiten op je televisie thuis als dit geen SMART TV is. Naast internetten kun je dan ook prima films en series streamen.

Een krachtige laptop waarmee je de komende jaren vooruit kunt

Alles over de laptop ASUS X515EA-EJ3489W

Als wij een score zouden moeten geven aan de Laptop ASUS X515EA-EJ3489W dan zou dit zeker een 9 zijn. Qua prijs en kwaliteit is hij namelijk goed in balans. Je hebt een krachtige laptop waarmee je 80% van de games zeker kunt spelen, maar ook zakelijk of prive kun je hem gebruiken voor foto- of videobewerking. Een ander groot pluspunt zijn de meerdere USB poorten. Hierdoor kun je meerdere USB sticks, harde schijven, muizen of andere hardware aansluiten. Tevens kun je met HDMI ook het scherm dupliceren of uitbreiden.

Eindoordeel


9Expert Score
ASUS X515EA-EJ3489W

Een nog krachtigere intel Core i7 Processor voor een lage prijs ga je niet vinden. Snelheid tot wel 4x 4.7 GHZ en 16 GB RAM DDR4.

Ontwerp
9.5
Prestaties
9
Gaming
8.5
Foto bewerking
8.5
Prijs
9.5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general