Jabra evolve 40 ms stereo

De Jabra evolve 40 ms stereo is een erg lichte headset, die je bijna niet voelt als je hem urenlang draagt. Dit is dan ook de reden dat hij veel zakelijk verkocht wordt. Bovendien krijg je een goede kwaliteit voor een lage prijs. Een ander voordeel is dat je hem i.p.v. met een jack kabel ook met USB kunt verbinden aan de computer. Zo kun je gelijktijdig een PC speakerset aangesloten hebben alsmede een headset. Met andere woorden je krijgt veel voor weinig!
€209,- Koop Nu
1

Jabra evolve 40 ms stereo

USB PC headset

De Jabra evolve 40 ms stereo is niet alleen een goedkope headset, maar vooral een betrouwbare USB PC headset. Je kunt hem namelijk zowel verbinden met je een jackkabel alsmede een USB A connector. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld een speakerset op je computer aangesloten kunt houden, terwijl je ook een headset gebruikt. Hij is ook nog eens ultra licht, waardoor je het niet of nauwelijks voelt met dragen. Bovendien heeft hij een stijlvol ontwerp en daarom wordt hij ook veel zakelijk gebruikt op computer en laptops.

Een van de andere grote voordelen is toch ook wel dat je aan 2 kanten oorschelpen hebt. Zo blijft alles in balans en voel je ook daadwerkelijk qua gewicht geen verschil aan links of rechts. De volume instellingen kun je gewoon op je PC regelen en afstellen. Dit geld zowel voor het niveau dat je hoort, alsmede wat je spreekt. Daardoor zorg je ook dat je niet aan het schreeuwen bent tegen andere. Een juiste balans op basis van je stem vinden doe je eenmalig en daarna is het voor altijd goed ingesteld.

Profesioneel en betaalbaar tegelijkertijd!

2

Wat maakt deze headset uniek?

Pluspunten

Er zijn een aantal pluspunten aan de Jabra evolve 40 ms stereo. Zo beschikt hij standaard over een 3.5mm jack kabel, maar deze kun je ook omtoveren tot USB kabel. Je plugt dus makkelijk de headset in op een vrije poort. Dit is ideaal voor mensen die hem niet dagelijks gebruiken, want op deze manier kun je hem ook opbergen. Een ander voordeel is toch wel de geluidskwaliteit. Dit is boven gemiddeld zeker gezien het niveau van andere headsets. Hij sluit mooi aan op de oren waardoor het geluid ook echt naar binnen komt en beter te verstaan is.

Daarnaast is hij door de dubbele verbindingsmogelijkheid ook te gebruiken op bijvoorbeeld je smartphone door gebruik te maken van de 3.5 mm jack aansluiten. Als je hem met de USB aansluiting verbind dan heb je ook een aantal knoppen. Dit zorgt voor nog meer gebruikersgemak.

Jabra PC headset
3

Deze headset op bedrijf gebruiken

Waarom ondernemers deze headset kiezen?

Je ziet de Jabra evolve 40 ms stereo op steeds meer bedrijven. Dit omdat hij betaalbaar is en dus ook makkelijk inzetbaar is voor bijvoorbeeld klantenservice gesprekken. We bellen en vergaderen steeds meer via de computer en daarmee is de behoeft naar headsets sterk gegroeid. Deze headset is ook fijn voor het personeel, want hij weegt bijna niets. Daarnaast zitten er aan beide kanten oren, waardoor ze iedereen goed kunnen verstaan. Bovendien zorgt dit voor een gelijke verdeling van gewicht.

Echter is het belangrijkste natuurlijk dat je goed te horen bent voor de klant. Jabra heeft in dat opzicht een echte top microfoon. Deze kun je naar wens ook nog eens buigen. Bovendien kun je op een Windows / Mac PC ook gewoon het volume testen. Je test dan je eigen spraak, maar zo weet je of het niet te hard, of juist te zacht is. Ook bij langdurig gebruik blijft hij goed zitten en totaal niet strak.


4

Het eindoordeel van de Jabra evolve 40 ms stereo USB PC headset

Dit vindt onze redactie

Ons team vindt de Jabra evolve 40 ms stereo zeker een 7,5 verdienen. Hij heeft alles wat je in de basis nodig hebt om met anderen te kunnen communiceren. Voor zakelijk gebruik is hij helemaal ideaal op het feit na dat er helaas geen knop op zit voor het opnemen van telefoontjes. Gamers missen natuurlijk de functie om het volume te regelen via de kabel. Echter is de kwaliteit van het geluid prima, dus op de computer of laptop voldoet hij aan de basis verwachtingen van vele.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general