Beste prijs

Imac 24 Inch 16GB RAM en 512 GB HDD

Imac 24 Inch 16GB RAM en 512 GB HDD

De Imac 24 Inch 16GB RAM en 512 GB HDD is voor zowel zakelijk als privé gebruik geschikt. Je kunt hier met gemak meerdere programma’s tegelijkertijd op draaien, maar vooral ook zwaardere programma’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het gelijktijdig draaien van Adobe Photoshop en Premiere, of een PC game samen met YouTube. Deze all in one PC beschikt tevens over een beter scherm als die van concurrentie, geen 4K maar zelf 4,5 K retina scherm. Hierop kun je alles haarscherp zien, maar bovendien zit er een reflectie laag op zodat lichtinval niet storend is.

Het 4,5 K beeld is 5x zo scherp als dat standaard beeld, dus dat is echt niet met elkaar te vergelijken. Vooral mensen die veel foto’s en video’s kijken of bewerken merken dit verschil meteen. Dit geldt eveneens natuurlijk voor de die hard gamers. Zij zullen ook merken dat de contrasten beter zijn, waardoor donkere ruimtes ook beter zichtbaar zijn. Hierdoor verbeteren de prestaties aanzienlijk. Daarnaast zit de welbekende M1 CPU chip hierin en dat betekend dat hij razendsnel werkt en bovendien ook zware en meerdere taken tegelijkertijd kan uitvoeren.

Waarom kiezen voor een Apple computer

Steeds meer mensen kiezen voor de Imac 24 Inch 16GB RAM en 512 GB HDD of een andere Apple computer. Dit omdat de levensduur van de producten gewoon een stuk hoger ligt. Ook de kwaliteit is niet met andere merken te vergelijken. Niet alleen op het gebied van beeld, maar vooral op prestaties weet Apple zich goed te onderscheiden in deze prijsklasse. Tevens is het een van de slankste modellen van Apple en het oog wil ook wat.

Daarnaast is het iOS besturingssysteem gewoon vele malen veiliger. De kans dat je gehackt wordt is aanzienlijk lager. Bovendien zijn de vertrouwelijke gegevens van je klanten zo ook goed gewaarborgd. Vandaag de dag is dat helaas ook noodzakelijk, omdat anders schadeclaims ingediend kunne worden. Daarnaast werkt het ook gewoon fijn samen met andere producten van Apple zoals de iPad of iPhone.

Achterzijde imac 24 inch

Zakelijk deze computer gebruiken

Een van de grootste voordelen van de Imac 24 Inch 16GB RAM en 512 GB HDD is toch wel dat hij snel presteert. Veel bedrijven maken gebruik van meerdere programma’s op de computer om de opdrachten van klanten uit te kunnen voeren. Of het hier nu gaat om zware programma’s zoals Photoshop of meerdere CRM software systemen om klanten en collega’s snel te kunnen bedienen. Bovendien is het ook gewoon qua uiterlijk de beste in zijn soort. Je straalt echt professionaliteit uit met de slanke en neutrale all in one computers van Apple.

Zakelijk is apple het beste qua prestaties en uiterlijk!!!

Daarnaast is het ook een waardevast product. Dit wil zeggen dat als je het over een paar jaar wil gaan verkopen het ook nog een goede verkoopprijs heeft. Soms ben je gewoon toe aan wat nieuws en dan krijg je hier ook meestal wel 2/3 van de prijs voor terug. Daarnaast is het een van de meeste eenvoudige besturingssystemen om te hebben. Hiermee bedoelen we dat het voor iedereen makkelijk te besturen is. Bovendien is het ook nog het veiligste en dat is ook zeker belangrijk voor vertrouwelijke documenten of andere gegevens.

Ons cijfer voor de Imac 24 Inch 16GB RAM en 512 GB HDD

Wij geven de Imac 24 Inch 16GB RAM en 512 GB HDD een dikke 8,5. Alles wat je nodig hebt zit er wel in. De nieuwe Apple M1 chip zorgt samen met het 16GB RAM geheugen voor super snelle prestaties. Een nadeel en dat is dat je het werkgeheugen helaas niet uit kunt breiden. Ook de 512 GB harde schijf is zeker de moeite waard. Hier heb je als bedrijf zijnde voldoende aan, maar ook prive heb je dit vaak gewoon nodig.

Eindoordeel


8.5Expert Score
Imac 24 Inch 16GB RAM en 512 GB HDD

Een snelle computer, maar ook voldoende opslag ruimte, zo kunnen we de Imac 24 Inch 16GB RAM en 512 GB HDD het beste beschrijven

Ontwerp
9
Prestaties
9.5
Gaming
8
Foto bewerking
8.5
Prijs
9

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general