Huawei MateBook D15 53012TRE

Huawei MateBook D15 53012TRE

De Huawei MateBook D15 53012TRE is een laptop die je zou kunnen beschouwen als een middenklasse model. Met een goede prijs en een krachtige Core I5 processor is het een van de best geprijsde laptops voor studenten, ondernemers en thuisgebruikers. Daarnaast is het ook prima laptop voor medewerkers die buiten de deur werken. Hij beschikt namelijk ook nog eens over 8 GB aan RAM geheugen. Hierdoor kun je met gemak meerdere apps of programma’s naast elkaar draaien.

Specificaties en prestaties

Voor de mensen die op zoek zijn naar een laptop met prachtige specificaties en ook prestaties is de Huawei MateBook D15 53012TRE een echte aanrader. Hij beschikt namelijk over een Intel Core i5 processor die in turbostand wel een snelheid van 4,2 GHZ kan halen. Daarnaast zit er ook 8 GB DDR4 werkgeheugen in zodat je naadloos met meerdere programma’s tegelijkertijd kunt werken. Het is een middenklasse notebook die zeker geschikt is voor de dagelijkse dingen, maar ook prima te gebruiken is voor foto en video bewerking.

De opslag is 512 GB d.m.v. een SSD schijf. Een SSD schijf werkt vele malen sneller als een harde schijf en daardoor start hij ook lekker snel op. Tevens heeft hij een Intel videokaart en wordt hij standaard geleverd met Windows 11. Hij beschikt ook over de nieuwste WIFI 6 technologie waardoor je ook online super snel kunt werken. Het is een 15.6 notebook die je zowel voor het bingen van series en films kunt gebruiken alsmede andere dagelijkse bezigheden.

Huawei MateBook D15 kopen
Bovenaanzicht

Het scherm beschikt over een anti reflecterende laag waardoor je geen last hebt van zon of andere lichtinval. Daarnaast zie je ook minder snel vingerafdrukken of andere vieze plekken op het scherm. Natuurlijk moet je hem wel goed onderhouden met speciale beeldscherm reinigingsmiddelen.

Deze betaalbare laptop zakelijk gebruiken

De Huawei MateBook D15 53012TRE wordt steeds meer gebruikt bij MKB bedrijven. Dit komt natuurlijk vanwege de scherpe prijs, maar ook vanwege de maximale prestaties. Steeds meer bedrijven draaien zwaardere programma’s en daardoor moeten zij regelmatig een nieuwe laptop kopen. Echter is de Matebook een stuk toekomstbestendiger omdat deze beschikt over uitbreidbaar werkgeheugen en een van de snelste Core i5 processoren.

Daarnaast zit er een vingerafdrukscanner op deze laptop. Hierdoor kunnen de medewerkers als enige op de laptop en dit is een vele betere beveiliging. Zo weet je ook zeker dat vertrouwelijke gegevens niet zomaar uitlekken. Hierdoor is hij ook veilig te gebruiken als thuiswerk computer. Als hij gejat wordt dan kunnen de dieven niets met de gegevens door de zware beveiliging van de vingerafdruk. Doorverkopen wordt zo ook lastig en daarom zullen ze deze laptop ook eerder laten staan.

Deze Matebook is niet alleen snel, maar ook nog eens maximaal beveiligd!

Huawei MateBook D15 53012TRE samenvatting

Je kunt wel zeggen dat de Huawei MateBook D15 53012TRE een van de beste modellen is qua laptops onder de 1000 euro. Dit komt door de juiste combinatie van een krachtige processor met genoeg werkgeheugen. Daarnaast hebben ze ook nog een Intel videokaart ingebouwd en een anti reflecterend scherm gekozen. Hierdoor kun je niet alleen emailen en teksten typen, maar ook grafische programma’s draaien.

Eindoordeel


Deze betaalbare laptop krijgt van ons een dikke 8,5 omdat hij een ideale prijs en kwaliteitsverhouding heeft. Daarnaast biedt hij ook nog een super goede beveiliging met de vingerafdrukscanner. Dit is een leuke extra, maar in de zakelijke wereld is het steeds belangrijker om gegevens goed te kunnen beschermen. Daarnaast kun je ook meerdere programma’s tegelijkertijd draaien waardoor het werk voor medewerkers ook vlotter gaat. Zo krijgen hun meer werk af in minder tijd, maar ook is het voor hen een stuk prettiger werken. Op deze manier blijft er ook tijd over voor een praatje met de klanten!

8.5Expert Score
Huawei MateBook D15

Een krachtige laptop waarmee je zowel grafisch aan de slag kunt alsmede het draaien van meerdere programma’s.

Ontwerp
8
Prestaties
9
Gaming
7.5
Foto bewerking
8.5
Prijs
9

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general