HP Slim desktop computer S01-PF1009ND

HP Slim desktop computer S01-PF1009ND

De HP Slim desktop computer S01-PF1009ND is een compacte PC die je overal kunt plaatsen. Hij valt in de categorie mini computers omdat hij zo klein is. Het voordeel daarvan is dat je hem eventueel ook achter het scherm kunt wegwerken. Tevens lever je ook niet op de prestaties, want hij beschikt over een hexacore i5 processor die in turbostand wel 4,3 GHZ haalt. Normaliter zijn processors in deze prijsklasse Dualcore (4 kernen), maar deze is Hexacore (6 kernen). Dit zorgt ervoor dat je ook met gemak meerdere programma’s tegelijkertijd kunt laten openstaan.

Daarnaast heeft deze computer 8GB DDR4 werkgeheugen, wat je vandaag de dag ook wel nodig hebt. In combinatie met de processor kun je zo zorgeloos meerdere programma’s laten draaien, maar ook streamen en downloaden zonder haperingen. De schijf is 512 GB SSD en die zorgt ervoor dat de computer lekker snel op kan starten. Tevens beschikt hij ook over Windows 11 dat in maximaal 15 seconden opgestart is tot het aanmeldscherm. Je kunt de PC verbinden met een LAN kabel voor internet, maar ook gebruik maken van WIFI

Kruip niet meer achter de computer om iets aan te sluiten

Een van de grotere voordelen van de HP Slim desktop computer S01-PF1009ND is toch wel dat er een paar aansluitingen aan de voorkant zitten. Aan de voorzijde vindt je namelijk 4 USB poorten waarop je een draadloos toetsenbord of draadloze muis kunt aansluiten. Daarnaast kun je deze poorten ook voor andere randapparatuur zoals een extern schijf gebruiken. Ook zit er aan de voorkant een 3.5 mm jack aansluiting voor een PC headset. Daarnaast zit er ook een SD slot voor bijvoorbeeld opslagkaarten van digitale camera’s.

Aan de achterzijde zitten natuurlijk ook nog een aantal aansluitingen. Hier zitten 4 USB 2.0 poorten die je ook kunt gebruiken van de randappartuur. Voor bedrijven is dit ideaal omdat ze vaak naast een toetsenbord en muis nog meer nodig hebben. Aan de achterzijde zitten tevens de beeldschermpoorten HDMI en VGA. Je kunt er dus ook 2 schermen op aansluiten indien nodig. Hier vindt je tevens ook de LAN poort waarmee je een bekabelde internetverbinding kunt realiseren. Deze zijn vaak een stuk sneller als WIFI verbindingen.

Betaalbare een i5 HP desktop kopen
Een computer die weinig ruimte in beslag neemt

De zakelijke voordelen van deze mini computer

Een mini computer zoals de HP Slim desktop computer S01-PF1009ND heeft natuurlijk meerdere voordelen. Zo beschikt deze computer over een snelle SSD schijf waardoor je niet lang hoeft te wachten totdat de computer aan staat. Daarnaast is de combinatie van de processor en het werkgeheugen voor 9 van de 10 bedrijven meer als voldoende. De i5 processor is net niet genoeg voor de grafische toepassingen, maar deze weet wel te presteren met tientallen programma’s tegelijkertijd. Medewerkers kunnen zo de mail lezen, in de administratie werken en bovendien surfen naar de vragen of klachten van klanten.

Een snelle pc die weinig ruimte in beslag neemt!

Het formaat zorgt ervoor dat je hem ook makkelijk kunt verwerken in het interieur. Bovendien kun je als werkgever meer flexwerk plekken maken door het compacte formaat. Daarnaast is het design ook prachtig om te zien voor klanten die bij je bedrijf binnenkomen. Ook beschikt over voldoende USB aansluitingen zodat medewerkers hun draagbare apparaten op de computer kunnen aansluiten.

HP Slim desktop computer S01-PF1009ND voor een betaalbare prijs

Wij vinden dat de HP Slim desktop computer S01-PF1009ND een 7,4 verdiend. Dit omdat hij beschikt over voldoende opslag zodat je er weer jaren tegenaan kunt. Maar ook omdat hij een krachtige processor heeft, waardoor hij soepel en fijn werkt. Wat wij wel een nadeel vinden is dat er maar 1 VGA en 1 HDMI aansluiting op zit. Dit hadden ze beter in 2x HDMI of VGA kunnen doen. Wanneer je nu 2 beeldschermen aansluit zie je het verschil of je moet echt hele oude schermen hebben. Echter kun je dit ook wel bij de instellingen aanpassen, maar dat kost wel even tijd.

Eindoordeel


7.4Expert Score
HP Slim desktop computer S01-PF1009ND

Een prachtige computer voor dagelijkse bezigheden met een i5 processor voor emailen, multistasken en streamen!

Ontwerp
8
Prestaties
8
Gaming
6.5
Foto bewerking
7
Prijs
7.5

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor een HP Slim desktop computer S01-PF1009ND in plaats van een normale computer?

Een van de belangrijkste voordelen van de HP Slim desktop computer S01-PF1009ND is het compacte formaat. Deze computer neemt veel minder ruimte in beslag dan een normale desktopcomputer, waardoor het ideaal is voor kleine werkplekken of studentenkamers. Je kunt het gemakkelijk op je bureau plaatsen zonder dat het te veel ruimte inneemt. Ondanks zijn compacte formaat levert de HP Slim desktop computer S01-PF1009ND indrukwekkende prestaties. Met zijn krachtige processor en voldoende RAM-geheugen kan deze computer moeiteloos multitasken en zware taken aan. Of je nu bezig bent met foto-/videobewerking, gamen of het uitvoeren van zakelijke taken, deze computer zal aan al je eisen voldoen.

Wat zijn de technische specificaties van deze desktop PC?

Technische gezien is de HP Slim desktop computer S01-PF1009ND een snelle rakkker voor de prijs die je ervoor moet betalen. Hij is stijlvol elegant en krachtig voor een beetaalbare prijs en hieronder vind je de belangrijkste specificaties die je moet weten :
CPU: Intel Core i5-10400
CPU Snelheid: 2.9 GHZ tot 4,3 GHZ
Aantal kernen: 6
GPU: Intel UHD Graphics 630
RAM: 8 GB DDR4
SSD: 512 GB

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general