Beste prijs

HP Pavilion all in one 27 – Core i5 model 2023

HP Pavilion all in one 27 – Core i5 model 2023

De HP Pavilion all in one 27 – Core i5 model 2023 is echt een productiviteit monster. Het is een computer die je prima kunt gebruiken voor alledaagse bezigheden. Ook zakelijk kun je er flink mee vooruit. Hij beschikt namelijk over een hexacore processor, wat betekend dat hij geen 4 maar 6 cores heeft en dat verschil merk je al snel. Of het nu gaat om multitasken of om het kijken van een video en tegelijkertijd iets anders doen. Met 6x 1.8 GHZ tot 4,2 GHZ draai je veel programma’s. tabbladen of apps langs elkaar.

Daarnaast beschikt hij over 18MB smartcahce waarmee hij de processoren L2 cache geeft voor nog betere prestaties. Ook beschikt dit model over 8 GB RAM aan werkgeheugen waardoor het draaien van meerdere programma’s en apps een peulenschil wordt. Ook is hij voorzien van 1TB SSD aan opslag. Een van de grotere voordelen van een SSD schijf is toch wel dat hij super snel opstart. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat je kunt beginnen met werken, streamen of andere dingen.

De ongekende mogelijkheden van deze all in one PC

Een HP Pavilion all in one 27 – Core i5 model 2023 is een slimme keuze. Hij ziet er namelijk strak uit en dat staat niet alleen mooi in je interieur, maar ook professioneel op je bedrijf. Bovendien heb je ook nog een groter scherm, waardoor je dus geen 2 of 3 schermen meer nodig hebt om apps en programma’s naast elkaar te draaien. Dit scheelt dus in de werkruimte op tafel, maar ook in de kast. Je hebt namelijk geen fysieke computerkast meer nodig. Bovendien is dit model lekker slank, waardoor hij best wel wat weg heeft van een iMac.

Met de webcam aan de bovenkant ben je ook nog eens haarscherp te zien tijdens het videobellen. Dit wordt niet alleen maar met familie en vrienden gedaan, maar ook steeds meer zakelijk. Waar we kunnen werken we vanuit huis en dan wil je ook dat iedereen je goed kan zien en horen. Ook wordt hij geleverd met een stijlvol toetsenbord en muis die je draadloos kunt gebruiken. Hierdoor liggen er geen kabels over het bureau of de tafel waar hij op staat.

De voordelen van een 27 inch hp all in one pc

Zakelijk deze computer kopen

Zakelijk gezien is de HP Pavilion all in one 27 – Core i5 model 2023 ook wel een aanrader. Hij beschikt namelijk over krachtige prestaties en daarmee kun je veel tijd besparen in het bedrijf. Deze eenmalige investering verdienen de meeste bedrijven al in een jaar terug. Hoe sneller de medewerkers kunnen werken, hoe meer omzet er gemaakt kan worden. Naast het juiste werktempo hebben ze daar ook wel de juiste appratuur voor nodig. De combinatie van de videokaart, CPU en het RAM geheugen maakt dit een echte krachtpatser.

Een snelle computer met professionele looks!

Klanten vinden het bovendien ook fijn als ze snel geholpen kunnen worden. Als je deze computer in de zaak hebt staan, dan zul je hier ook veel complimenten voor krijgen. Hij beschikt namelijk over een strak uiterlijk en is ook nog eens slank. Dit is dus ook een beetje het visitekaartje van jouw bedrijf. Een ander groot voordeel is dat hij ook nog eens beschikt over 2 HDMI poorten. De ene kun je gebruiken voor het aansluiten van bijvoorbeeld een bluray speler waarmee een film op het scherm wordt weergeven. Waar de andere een uitgang is en dus kan verbonden worden met een monitor, TV of ander scherm.

Wij geven de HP Pavilion all in one 27 – Core i5 model 2023 een dikke 8 qua ontwerp en prestaties!

Van ons team krijgt de HP Pavilion all in one 27 – Core i5 model 2023 een dikke 8. Wij zijn zeer te spreken over de prestaties die hij kan bieden voor toch wel een betaalbare prijs. Bovendien is het een PC die je de komende jaren ook nog wel kunt gebruiken omdat hij over krachtige onderdelen beschikt. Ook hier moet je steeds beter op letten aangezien software en games steeds meer eisen vragen.

Het grootste gedeelte ongeveer 78% kun je hier over 3 jaar ook nog wel op gebruiken. We kunnen maar 1 ding als nadeel bedenken en dat is dat de webcam niet afgeschermd kan worden. Maar dit is meer een privacy issue waar je zelf het beste over kunt oordelen. Eventueel kun je hem wel afplakken als je bang bent dat hackers mee gaan kijken. Echter met een goed antivirusprogramma heb je hier geen last van.

Eindoordeel


8Expert Score
HP Pavilion all in one 27 – Core i5 2023

Deze computer biedt je de komende jaren nog wel plezier met de Intel® Core™ i5-12400T Processor en 8 GB aan werkgeheugen.

Ontwerp
9
Prestaties
8.5
Gaming
8
Foto bewerking
6.5
Prijs
8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general