HP Pavilion 32-b0919nd All in One PC

HP Pavilion 32-b0919nd All in One PC

Een HP Pavilion 32-b0919nd All in One PC is een prima PC om thuis te hebben staan, maar ook op bepaalde zakelijke administratie bij te houden. Dit is een PC met een ontzettend mooi design met weinig kabels. Doordat er bijna geen kabels zijn, zal je bureau altijd netjes zijn. Verder is het een PC die gemaakt is van duurzaam materiaal. Wanneer je de PC koopt, denk je ook nog een beetje aan het milieu. Verder heeft de computer een ontzettend goed scherm. We hebben het dan over een QHD scherm. Deze zal nog betere prestaties leveren dan een full HD scherm.

De HP desktop prestaties

Op het moment dat je een PC gaat kopen zoals HP Pavilion 32-b0919nd All in One PC, is het belangrijk dat je weet wat de computer kan. Deze desktop heeft een ontzettend goed scherm, waardoor film kijken een hele nieuwe ervaring wordt. Naast film kijken zal je ervoor kunnen kiezen om verslagen te maken of foto s te bewerken. Dit komt doordat er genoeg ruimte op de computer is voor deze opdrachten. Door middel van de 16 GB RAM geheugen, zal de PC een hele hoop kunnen opslaan. Je zal nooit bang hoeven zijn dat het niet mogelijk is om je bestanden juist op te slaan.

Daarnaast is dit een pc die eenvoudig meerdere dingen tegelijkertijd kan doen. Er is een I7 processor aanwezig, waardoor het een PC is die ontzettend snel zijn werk doet. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je alle taken makkelijker en sneller kan uitvoeren. Hierbij moet je denken aan mailen of een video bekijken. Het is een geen desktop die makkelijk te gebruiken is voor bijvoorbeeld gamen. Het gamen zal veel te traag gaan en er zullen maar weinig mogelijkheden zijn. Dan zal je beter kunnen kiezen voor een desktop met een betere videokaart. De processor is prima, maar de videokaart zal het af laten weten.

HP Pavilion 32-b0919nd alles in een desktop

Als je naar al deze punten kijkt, kun je dit een desktop noemen die prima te gebruiken is voor basisopdrachten. Hij moet niet gezien worden als een hoge klasse. Het is een midden klasse desktop die voor vele opdrachten prima zijn werk doet. Als je niet al te veel geld uit wilt geven aan een desktop, dan is dit een ideale keuze. Het is namelijk geen dure PC, maar hij zal zijn werk wel uitstekend doen. De prijs en kwaliteitsverhouding is dan ook prima.

Zakelijke computer mogelijkheden

Het kan uiteraard zijn dat je graag een HP Pavilion 32-b0919nd All in One PC wilt gebruiken voor zakelijke doeleinden. Dit is een mogelijkheid, maar het is zeker niet altijd aan te raden. Vooral voor kleine opdrachten is het een prima PC, maar als je het hebt over een heel bedrijf runnen dan is het een ander verhaal. In zo n geval zal je beter kunnen kiezen voor een andere computer. Je kan dan beter kiezen voor een computer die meer geheugen heeft. Het is wel een mogelijkheid om kleine opdrachten uit te voeren op de computer. Kleine ondernemingen kunnen er wel gebruik van maken.

Kleine zakelijke opdrachten zijn geen enkel probleem voor de HP Pavilion

De HP Pavilion 32-b0919nd All in One PC voor in je huis

Naast een HP Pavilion 32-b0919nd All in One PC voor zakelijke doeleinden, kan je misschien opzoek zijn naar een PC voor in huis. Met deze PC zal dat geen enkel probleem hoeven zijn. Doordat er een I7 aanwezig is in de computer, zijn er genoeg verschillende mogelijkheden waar je gebruik van kan maken. Zo kun je ervoor kiezen om je mail te beantwoorden, maar het is ook mogelijk om je kinderen spelletjes te laten spelen. Het zal dan wel moeten gaan op kleine spellen. Grote spellen zal deze computer niet goed aankunnen. Dit komt doordat er geen goede videokaart voor gamen aanwezig is. De PC is wel prima te gebruiken voor wanneer je graag aan de slag wil met documenten en foto s. Hier is voldoende opslag voor aanwezig waardoor je altijd genoeg plaats op de PC hebt.

Eindoordeel


Uiteindelijk is de HP Pavilion 32-b0919nd All in One PC een goede PC. Het is een PC die door iedereen gebruikt kan worden en makkelijk te installeren is. Daardoor het zeker een leuke aankoop op te doen. Verder is het een snelle computer waarmee je veel dingen tegelijkertijd zal kunnen uitvoeren. Je zal niet hoeven wachten op een laadscherm. Al met al scoort deze PC een 8,1!

8.1Expert Score
HP Pavilion 32-b0919nd All in One PC

Het is een makkelijke PC die door iedereen te gebruiken is. Het installeren doe je binnen enkele minuten en het is een zeer snelle computer.

Ontwerp
7.5
Prestaties
8.5
Gaming
4.5
Foto bewerking
8.5
Prijs
6.5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general