Beste prijs

HP Pavilion 24-ca0975nd Qwerty 24 inch All in one PC

HP Pavilion 24-ca0975nd Qwerty 24 inch All in one PC

De HP Pavilion 24-ca0975nd Qwerty 24 inch All in one PC is een krachtig beest voor een betaalbare prijs. Hij beschikt namelijk over de Ryzen 5 – 5500U Processor die in Turbo een snelheid van 4GHZ kan behalen. Bovendien is het een hexacore processor en dat betekend dat je niet 4, maar zelfs 6 kernen in de processor hebt zitten. Dit verschil merk je echt, want hij draait vloeiend meerdere programma’s naast elkaar. Daarnaast werkt bewerkingssoftware zoals Adobe Photoshop 2022 hier ook op. Ook ziet je bureau er netjes uit omdat je de kabels makkelijk aan de achterkant kunt wegwerken.

Tevens beschikt dit model over ingebouwde speakers, dus deze hoef je ook niet meer aan te schaffen. Het geluid is naar onze mening meer als voldoende wanneer je gaat streamen of gewoon op een normaal niveau muziek wil luisteren. Als je hem als entertainment computer wil gebruiken raden we je wel aan om een 3.1 of 5.1 set erbij te kopen. Voor dagelijks gebruik is dit helemaal niet noodzakelijk.

De gemakken van alles in een

Het gebruikersgemak van de HP Pavilion 24-ca0975nd Qwerty 24 inch All in one PC zit hem niet alleen in de rekenkracht, maar ook de grafische opties. Het streamen van HD video’s of het spelen van HD games is bijna nooit een probleem. Bovendien heeft hij ook een opslag van 512 GB en dat is meer als voldoende voor particulieren en bedrijven. Het formaat is echt perfect niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Je kunt er zelfs met 2 of 3 mensen tegelijkertijd naar kijken.

Een all in one computer heeft als voordeel dat je geen kast meer hebt langs het scherm. Je beschikt over een iets groter scherm waarin alles weggewerkt is. Het beeld beschikt over een bredere kijkhoek waardoor je ook makkelijk meerdere vensters naast elkaar opent. Bovendien neemt hij op de bedrijven minder ruimte in beslag, waardoor er meerdere medewerkers aan een tafel kunnen zitten.

Aansluitingen HP all in one 24 inch

Waarom bedrijven hier steeds vaker voor kiezen

Bedrijven kiezen vaak voor de HP Pavilion 24-ca0975nd Qwerty 24 inch All in one PC of een ander model van het merk Hewlett Packard vanwege de betaalbaarheid. Zonder in te leveren op de prestaties heb je echt een krachtige computer. Tevens is het design ook lekker slank en beschikt hij over voldoende aansluitmogelijkheden. Eventueel zou je met de HDMI aansluitingen ook nog meerdere schermen op elkaar aan kunnen sluiten. Tevens beschikt dit nieuwe model over een LAN aansluiting, waarmee je dus ook super snel internet kunt gebruiken. LAN verbindingen blijven nu eenmaal sneller, ook met het nieuwe WIFI 6 merk je nog steeds dat de bekabelde verbinding het wint.

Een zakelijk strak design en een computer die weet te presteren

Daarnaast zitten er ook 3 USB poorten op voor het aansluiten van randapparatuur zoals een externe SSD schijf, maar zeker ook een telefoon of tablet oplader. Een van de 3 poorten heeft zelfs een super snelle 5GB per seconde functie. Dit is ideaal voor bedrijven of werknemers die vaak bestanden verplaatsen van de computer naar een schijf. Of het nu gaat om vertrouwelijke bestanden of een back up. Het is in een paar minuten altijd wel klaar en soms zelfs in 1 minuut afhankelijk van de grootte van het bestand.

Onze beoordeling over de HP Pavilion 24-ca0975nd Qwerty 24 inch All in one PC

Wij vinden de HP Pavilion 24-ca0975nd Qwerty 24 inch All in one PC zeker een aanrader. Of het nu is voor iemand die hem thuis gebruikt of zakelijk dat maakt in ons opzicht niet uit. Je kunt de meeste games erop spelen, maar ook heel veel software voor bedrijven draait hier super snel op. Tevens is het ook een multimedia PC want hij beschikt over een zeer goed geluid. En zo kunnen we nog uren doorgaan over alle voordelen…

Eindoordeel


8.3Expert Score
HP Pavilion 24-ca0975nd Qwerty

Deze 24 inch all in one PC heeft alles wat je nodig hebt op grafisch gebied, maar ook qua rekenkrachten!

Ontwerp
8.5
Prestaties
8.5
Gaming
7.5
Foto bewerking
8.5
Prijs
8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general