HP Omen 27C curved monitor

De HP Omen 27C curved monitor beschikt over een reactietijd van < 1 miliseconde en een verversingssnelheid van 165 Hertz. Daarnaast kun je hem in hoogte verstellen en naar achteren buigen. Het beeld is haarscherp en ideaal voor gamers.
€499.- Koop Nu
1

HP Omen 27C curved monitor

Het scherm voor een goede houding

De HP Omen 27C curved monitor is een erg goed scherm als je van gamen houdt. Dit komt door het feit dat het een curved scherm is. Dit houdt in dat er een klein boogje in het scherm zit. Als je hier gebruik van maakt, zal je direct merken dat de game veel realistischer wordt. Het lijkt erop dat je in de game zit. Hierdoor is het een veel leukere ervaring dan wanneer een scherm gewoon plat is. Je word op die manier echt meegesleept in de game die je aan het spelen bent omdat alles zo dicht bij je komt.

Daarnaast is het scherm in hoogte verstelbaar. Dit is vooral voor mensen die veel gamen erg belangrijk, omdat je dan de juiste zithouding aan kan houden. Het is een quad HD scherm, waardoor je zeker alles wilt zien wat er op het beeldscherm gebeurd. Door in een goede zithouding te zitten kan je het scherm van 27 inch ideaal zien en gebruik van maken. Wanneer je het scherm wilt verstellen hoef je enkel en alleen het scherm aan te drukken. 

De HP Omen is een makkelijk te verstellen curved scherm

2

Het scherm gebruiken voor gaming

Gamen wordt leuker met dit scherm

Een HP Omen 27C curved monitor is een scherm die erg goed is voor gamers. Het scherm is goed voor je houding omdat hij verstelbaar is. Dit is niet het enige voordeel. Het scherm heeft een reactiesnelheid van 1 ms. Hierdoor is het een uitstekend scherm om mee te gaan gamen. Wanneer je aan het gamen bent wil je namelijk wel dat het scherm zo snel mogelijk reageert. Doordat het maar 1 ms is, zal dit geen enkele moeite kosten voor dit scherm. Daarom is het zeker een scherm die aan te raden is om mee te gaan gamen.

Naast de reactiesnelheid, is het aantal Hz niet al te onbelangrijk. Hz zorgt voor de verversingssnelheid. Wanneer er maar weinig Hz aanwezig is, zal de game niet fijn lopen. Dit scherm heeft 240 Hz. Dit is een uitstekende hoeveelheid om goed mee te kunnen gamen. Verder heeft het scherm een quad HD resolutie. Dit is beter dan een Full HD scherm. Hierdoor wordt het gamen nog een stuk intenser en leuker om te blijven doen. 

3

HP Omen 27C curved monitor

Een makkelijk en mooi scherm

De HP Omen 27C curved monitor heeft een mooi en strak design. Hierdoor is het geen enkel probleem om dit scherm op je bureau neer te zetten. Het is een scherm van 27 inch. Dit maakt dat hij uitstekend op het bureau te plaatsen is zonder dat hij in de weg kan staan. Het design is mooi, maar helaas kun je het geluid van een game niet via het scherm zelf laten afspelen. Dit komt door het feit dat er geen luidsprekers aanwezig zijn op het scherm zelf. Deze zal je er zelf extra bij kunnen aanschaffen als dit nodig is. 

HP OMEN 27c achterkant gaming monitor

Naast het mooie design heeft het scherm een quad HD resolutie. Het is bekend dat dit beter is dan een Full HD scherm. Het scherm zit ongeveer tussen Full HD en een 4K scherm in. Dit maakt dat het scherm een prima scherm is om mee te gamen. Doordat het ook nog eens een curved scherm is, is het scherm helemaal geschikt om mee aan de slag te gaan als gamer. Het is een van de meeste flexibele monitors voor een goede desktop PC. Daarnaast kun je hem ook gebruiken voor laptops of andere apparaten.


4

Waarom het scherm uiteindelijk kopen?

Een overzichtelijk curved scherm

Uiteindelijk is een HP Omen 27C curved monitor een prima scherm om aan te schaffen. Dit komt doordat hij een goede reactie snelheid heeft van 1 ms, 240 hz en een quad HD resolutie. Daarnaast kan het scherm ook nog eens versteld worden, waardoor je altijd in een goede houding blijft zitten. Het scherm is daarom zeker een aanrader, vooral omdat het een curved scherm is. Het enige nadeel is dat er geen geluid uit het scherm zelf kan komen, maar dit is eenvoudig op te lossen door er speakers bij te kopen. Het 27 inch scherm is zeker een optie om op je bureau neer te zetten. 

Voor de prijs die je betaald voor dit scherm, is het zeker een goed scherm. Vele schermen van deze kwaliteit hebben een hogere prijs. Het scherm is niet per se heel groot, waardoor hij makkelijk op het bureau te zetten is. Je kan hem op je bureau zetten omdat hij een mooi design heeft. Je wilt namelijk geen lelijk scherm op je bureau hebben staan. Uiteindelijk is een Hp Omen scherm zeker een aanrader om eens naar te kijken. 

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general