Beste prijs

HP all in one pc 27-d0002nd

HP all in one pc 27-d0002nd

De HP all in one pc 27-d0002nd is een middenklasse model voor een betaalbare prijs. Het heeft alles wat een computer nodig heeft om de dagelijkse bezigheden uit te voeren. Hij beschikt namelijk over de Intel® Core™ i5-10400T processor die maar liefst 6 cores heeft waardoor je ook meerdere dingen tegelijkertijd kunt doen. Deze kan met de speciale Turbo technologie van Intel een snelheid bereiken van 3.6 Ghz. Dit wordt gecombineerd 8 GB DDR4-2666 wat vandaag de dag ook echt cruciaal is voor goede prestaties. Qua rekenwerk weet deze computer zeker uit te blinken.

Deze rekenkracht merk je vooral als je meerdere apps of programma’s tegelijkertijd gebruikt. Maar ook wanneer je razendsnel in bijvoorbeeld een programma zoals Office 365 de totale inkomsten wil berekenen of andere spreadsheets. Binnen een mum van tijd scroll je door de honderden tabellen heen, maar ook rekent hij het totaal snel uit. Daarnaast is het gewoon ook een eyecatcher, want hij lijkt verdacht veel op de iMac van Apple.

Een prachtige computer voor een lage prijs

Zoals we net al aangaven is de HP all in one pc 27-d0002nd echt prachtig vormgegeven. Het is een tijdloos design wat bijna overal bij past vanwege de witte achterkant en de zilveren voorkant. Of je nu een bedrijf hebt of gewoon thuis veel achter de PC zit maakt daarbij niet uit. Het is zeker met 27 inch een PC die opvalt, maar ook waarop je meerdere programma’s naast elkaar kunt zetten. Zo hoef je niet steeds te schakelen en daarom zie je dit model ook bij steeds meer klantenservice bedrijven terug. Dit zijn kostbare secondes tijd die je wint.

Alle aansluitingen zitten aan de achterkant, waardoor de kabels niet zichtbaar zijn. Dat doet ook wat voor het oog, want het is minder rommelig. Daarnaast beschikt hij over een super snelle nieuwe USB poort die snelheden tot wel 5 Ghz per seconde kan halen. Voor de andere USB apparaten zoals een muis en toetsenbord zijn er ook nog 2 aansluiting, dus 3 in totaal. Daarnaast beschikt hij ook over 2 HDMI aansluitingen waarmee je hem dus ook op een HDMI apparaat kunt aansluiten.

Achterkant HP all in one PC 27 inch

De voordelen voor zakelijke klanten

Zakelijk gezien wordt er best vaak gekozen voor de HP all in one pc 27-d0002nd, meer als op de particulieren markt. Bij diverse experts zie je dat dit een van de best getest modellen is van HP die naast een prachtig uiterlijk ook echt weet te presteren. De prijs is ook zeer gunstig en daarom heeft hij meerdere goede reviews binnen weten te slepen. Bij de helpdesk van een bedrijf werkte je vroeger op meerdere beeldschermen en een losse PC om de verschillende systemen te kunnen laten draaien. Doordat dit model alles bezit zit je niet meer tegen die computerkast aan te kijken, maar ook kun je gewoon 2 programma’s naast elkaar op het scherm zetten.

De perfecte maat voor het vervangen van meerdere schermen en toch compact!

Daarnaast beschikt hij ook over een Intel UHD videokaart die ervoor zorgt dat de beelden haarscherp en levendig zijn. Zo is het ook duidelijker te lezen voor iedereen. Bovendien beschikt hij over zowel Bluetooth alsmede WIFI. Omdat we veel gebruik maken van de USB poorten voor opslag zoals een USB Stick of externe harde schijf is het toch wel van belang dat je Bluetooth hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je de USB poorten niet hoeft te gebruiken voor een muis en/of toetsenbord. Zo kun je alle apparatuur aansluiten die je nodig hebt en blijft het toch een nette werkplek.

Dit is ons eindoordeel van de HP all in one pc 27-d0002nd

Wij geven de HP all in one pc 27-d0002nd een 7.5. Dit omdat hij over alle basis benodigdheden beschikt en dan nog net een stapje hoger met zijn krachtige i5 CPU. Deze beschikt namelijk over 6 cores, terwijl dit bij de reguliere computers vaak maar 4 cores zijn. Dit snelheidsverschil merk je vooral als je meerdere programma’s gelijktijdig gebruikt. Maar ook als je software gebruikt voor databases of rekenwerk. Helaas is hij net niet krachtig genoeg voor het bewerken van foto’s en video’s. Hiervoor heb je echt een Intel Core i7 of hoger nodig.

Eindoordeel


7.5Expert Score
HP all in one pc 27-d0002nd

Een betaalbare HP all in one pc met een grote 1 TB SSD schijf en een krachtige Intel Core i5 processor.

Ontwerp
9
Prestaties
7
Gaming
6.5
Foto bewerking
6.5
Prijs
8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general