Beste prijs

HP 27-dp1009nd All in One Computer

HP 27-dp1009nd All in One Computer

De HP 27-dp1009nd All in One Computer is een bijzondere Alles in een PC. Het is een krachtige computer die beschikt over de supersnelle Ryzen 7 processor. Deze octacore CPU zorgt ervoor dat je ook met gemakt programma’s kunt draaien zoals Adobe Photoshop en Adobe Premiere. Daarnaast beschikt hij ook over 8 GB aan werkgeheugen en dat zorgt ervoor dat hij nog net iets sneller is. Daarnaast is het ook een eyecatcher voor in het interieur. Hij is niet alleen stijlvol en slank ontworpen, maar ook kun je alles kabels aan de achterkant wegwerken.

Hij start super snel om met het nieuwe Windows 11 in combinatie met de 512 GB SSD schijf. Het duurt maximaal 15 seconden voordat het systeem helemaal is opgestart. Daarnaast is 512 GB niet alleen voor privegebruikers, maar ook voor de meeste bedrijven meer als voldoende. Wil je toch meer opslag voor bijvoorbeeld het downloaden van video’s, films en muziek? Dan raden we je aan om een externe harde schijf te nemen. Tevens is hij gunstig geprijds, gezien de hoogwaardige specificaties en het prachtige 27 inch scherm.

Computer, toetsenbord en muis voor een vaste lage prijs

Een van de voordelen van het kopen van de HP 27-dp1009nd All in One Computer is dat je voor een betaalbare prijs zowel een computer, toetsenbord en muis koopt. Je kunt dus direct starten met het bingen van series en films of hem gebruiken voor het werk. Daarnaast beschikt hij naast het stijlvolle ontwerp ook over een prachtig 27 inch scherm. Het is een IPS scherm met een matte afwerking waardoor hij ook een beetje een werend functie heeft ten opzichten van glans. Je zult dus als snel merken dat je minder last hebt van lichtbronnen en de zon die op je scherm schijnen.

Daarnaast mogen we uiteraard de krachtige specificaties niet vergeten. Voor het bewerken van foto’s en video’s wordt altijd aangeraden om minimaal een computer te hebben met een AMD Ryzen 7 CPU. De specifieke Ryzen 7 4700U gaat alleen nog een stapje verder. Deze is niet quadcore, maar octacore en dat betekend dat je tot wel 8x 4,1 Ghz kunt behalen. Hierdoor kun je dus ook tegelijkertijd meerdere programma’s en apps draaien. Ook voor het kijken van films is het een echte aanrader aangezien hij over de krachtige AMD Radeon RX Vega 7 videokaart beschikt.

De beste prijs en kwaliteit voor een all in one PC heb je bij HP

De zakelijke voordelen van deze snelle PC

Natuurlijk kun je de snelle HP 27-dp1009nd All in One Computer ook gebruiken voor zakelijke toepassingen. Het voordeel is dat het relatief weinig ruimte in beslag neemt op het bureau. Daarnaast hebben medewerkers ook een beter overzicht over de verschillende programma’s die zij gebruiken door het ruime 27 inch scherm. Het is dus praktisch gezien niet meer nodig om een externe monitor hierop aan te sluiten. Daarnaast weet hij dankzij zijn specs ook goed te presteren als er meerdere apps tegelijkertijd gebruikt worden. Zo draai je met gemak photoshop, e-mail en de browser naast elkaar en dat verhoogt de productie.

Bespaar kostbare tijd voor je bedrijf met deze eenmalige investering

Ook voor het oog staat hij natuurlijk prachtig op een receptie of bij de ingang van je bedrijf. Hij is namelijk mooi slank en daarnaast staat hij in bijna iedere stijl goed. De computer die je gebruikt is namelijk iets waar steeds meer klanten op letten als ze bij je langs komen. Daarnaast willen zij ook niet lang hoeven te wachten en dat is toch ook wel het belangrijkste. Ook kun je de kabels mooi aan de achterkant wegwerken zodat ze niet in het zicht zitten.

De beoordeling van HP 27-dp1009nd All in One Computer

Wij vinden dat de HP 27-dp1009nd All in One Computer toch wel een 8,3 verdiend. Gezien de prijs en kwaliteit verhouding hebben wij niets te klagen. Echter is het formaat wel net iets te groot voor de meeste bureau’s aangezien je ook niet wil dat alle ruimte door een PC wordt ingepikt. Echter is het ook wel weer een besparing qua ruimte omdat je geen 2 schermen en een desktop hoeft te stallen. Het is maar net hoe je er een beetje tegenaan kijkt.

Eindoordeel


8.3Expert Score
HP 27-dp1009nd All in One Computer

Deze alles in een computer is geschikt voor zowel de gamer als de prive gebruiker, maar ook de zakelijke ondernemer.

Ontwerp
8.5
Prestaties
8.5
Gaming
7.5
Foto bewerking
8.5
Prijs
8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general