Headset nieuws week 22


Headset nieuws week 22

Wij hebben deze week een nieuws overzicht gemaakt van de headset die steeds meer gebruikt wordt voor computers. Veel mensen zien dit soort computer en laptop accessoires over het hoofd, maar ze zijn van wezenlijk belang voor een goede communicatie. Met de juiste headset ben je niet alleen voor vrienden en familie goed verstaanbaar, maar ook voor je collega’s. Ook is het handig als je er een neemt met een ruis onderdrukker. Deze zorgt ervoor dat de achtergrond geluiden niet hoorbaar zijn voor anderen. Zo kun je lekker lang ongestoord kletsen met elkaar.

Nieuwe Headsets Mei 2022

In het nieuws van deze week staat de headset centraal. We hebben hier nog niet al te veel artikelen van op onze website omdat deze net wat complexer zijn om goed te omschrijven. Echter kunnen we je al wel 2 headsets laten zien. Door bovenaan op het artikel te drukken kom je op de productpagina met alle specificaties.


1. Epos H3 PRO headset
De Epos H3 PRO headset is ontwikkeld voor hybride gamers. Dit houdt in dat deze headset alle tools biedt die je tijdens je werk of het gamen nodig hebt. Zo kun je rechtstreeks op de headset het volume van zowel de speakers alsmede de microfoon regelen. Daarnaast beschikt hij over noise cancceling techniek waardoor je altijd luid en duidelijk hoorbaar bent. Ook zit hij erg comfortabel waardoor je het niet of nauwelijks voelt al heb je deze headset urenlang op.2. Corsair HS 80
De Corsair HS 80 is een professionele headset voor een betaalbare prijs. Hij beschikt over lekker zachte kussens waardoor je hem makkelijk de hele dag kunt dragen. Daarnaast is hij ook nog eens met RGB verlichting voorzien waardoor je ook in het donker ziet wat je doet. Ook deze headset beschikt over een volumeregelaar. Je kunt hem zelfs volledig draadloos gebruiken.


Hier gaan wij nog mee aan de slag

De komende maanden gaan wij de website nog verder uitbreiden en zul je ook zien dat er meer headset nieuws komt. We zijn pas een maandje actief en we willen ons aanbod zo nauwkeurig mogelijk online zetten. Hierbij moeten wij natuurlijk de nodige tests uitvoeren, maar ook is het belangrijk om de feiten goed te checken. Blijf ons dus vooral volgen!

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general