Best beoordeeld

Grand Theft Auto V 5 pc

Grand Theft Auto V 5 pc is echt een aanrader. Het is een combinatie van racen en criminele activiteiten uitvoeren.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #1 in category PC Games

In Grand Theft Auto V 5 pc is het doel om de grootste gangster in de onderwereld te worden. Om dit te bereiken moet je niet alleen goed kunnen racen. Het is ook belangrijk dat je een overval doet zodat je de beste spullen kunt kopen. Daarnaast zijn er nog veel criminele missies waarmee je geld verdient, maar ook meer status krijgt. Tevens heb je daarvoor natuurlijk ook de beschikking nodig over de allerbeste wapens. Ook deze kosten geld en daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk werk en missies uit te voeren. Desondanks is het wel een van de betere PC games die je op de computer kunt spelen qua content en beleving!

Naast de auto zijn er ook verschillende andere voertuigen die je kunt besturen. Zo is een vliegtuig of helikopter missie ook super vet om te doen. Bovendien krijg je zo ook een goed overzicht over de stad. Daarnaast kun je jouw uiterlijk ook echt op een gangster laten lijken. Niet alleen met kleding, maar ook met tattoos. Gedurende het spel zul je ook verschillende panden aan moeten schaffen voor het opslaan van wapens en voertuigen. Kortom je speelt het niet zomaar in een paar uur helemaal uit.

Grand Theft Auto V 5 pc

Een korte introductie

Grand Theft Auto V 5 pc speelt zich voornamelijk af in Los Santos en Blaine County. Het doel is om de criminele ladder te gaan beklimmen om zo uiteindelijk tot de hoogste rang te komen. Je gaat activiteiten volbrengen zoals het racen met een auto tot het plannen en uitvoeren van een succevolle overal. Tijdens je reis merk je dat niemand te vertrouwen is, maar toch heb je mensen nodig om jouw hoger op de criminele ladder te krijgen. Tevens is het ook belangrijk om uit de handen van de politie te blijven. Naarmate je op de ladder aan klimmen bent gaat de politie je immers beter in de gaten houden.

Op dat moment moet je er alles aan doen om te vluchten of je schakelt de politie uit zoals je in onderstaande video kunt zien. Een ander leuk element is dat je ook kunt socializen in de game. Dit is ook wel nodig om de beste te worden in iedere tak van de criminele onderwereld. We raden je wel aan om de Premium editie te kopen. Je krijgt dan namelijk het Criminal Enterprise Starter Pack met ruim 10 miljoen dollar. Zo kun je direct goed van start gaan en alvast wat wagens, panden en andere dingen in de game kopen.

De meest geavenceerde criminele game voor op de computer

GTA online

De online mogelijkheden

Er is ook een online gedeelte in Grand Theft Auto V 5 pc. Dit noemen ze GTA online en is zeker een aanrader. Je kunt namelijk in een wereld waarin je jezelf vrij kunt begeven met maximaal 30 spelers in totaal. Om samen met andere spelers je eigen overal te gaan doen, moet je wel minimaal level 12 zijn. Geen een overval is hetzelfde en dat maakt het dan ook zo leuk om dit met vrienden of andere online spelers te gaan doen.

Daarnaast kun je ook deathmatches uitvoeren tegen de andere spelers. Bovendien wordt er nog steeds nieuwe content en missies aan dit gedeelte toegevoegd. Echter blijft het voor de makers best uitdagend om de bugs uit het spel te houden. In het begin zagen wij voorbeeld vrachtwagens die vlogen door de stad, maar we zien nu steeds minder bugs. Helemaal perfect is het niet te krijgen, want online content kan altijd gehackt worden. We blijven daarom sceptisch aangezien ook al de eerste beelden van GTA 6 zijn uitgelekt. Desondanks blijft het op dit kleine foutje na natuurlijk nog wel leuk om te doen!

Maak online nieuwe contacten met spelers over de hele wereld en wellicht zelfs met iemand bij jou in de buurt!

Het eindoordeel van de redactie

Grand Theft Auto V 5 pc – computer game review

Wat ons betreft krijgt Grand Theft Auto V 5 pc een dikke 7,5. De singleplayer is maar weinig op aan te merken, maar online zijn er nog wel wat verbeteringen te behalen. Het blijft dezelfde game als op consoles dus sommige mensen vinden het teveel op elkaar lijken. Echter is het gamen op een computer of laptop niet te vergelijken met een console.

Pluspunten:

  • Het verhaal speelt zich in 2 steden af in plaats van 1 stad
  • Crimineel gezien is er veel meer te behalen als in vorige delen waar de focus veel op auto’s lag.
  • Je kunt je karakter van outfits tot uiterlijke kenmerken zoals een tatoeage personaliseren
  • Online zijn er vele missies en overvallen te doen
  • Geld speelt een grote rol, maar het is ook soms best snel te verdienen

Minpunten :

  • Online zijn er nog wel eens bugs, maar meestal wordt dit best snel opgelost!

Eindscore : 7,5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general