Best beoordeeld

Goedkope Trust gaming muis draadloos

De Goedkope Trust gaming muis draadloos is multifunctioneel in te zetten. Hij beschikt namelijk over 5 instelbare knoppen. Met het oplaadstation kun je hem opladen en hij is voorzien van een scherm waarop je kunt zien hoe vol de batterij zit. Batterijen verwisselen is dus verleden tijd, en dat voor een vaste lage prijs!
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #8 in category Muis

De Goedkope Trust gaming muis draadloos is niet zomaar een muis, maar eentje die beschikt over verschillende functies. Zoals je kunt zien aan de bovenkant van de muis zitten er verschillende knoppen. In totaal zijn dit 9 knoppen, waarvan je er zelf 5 kunt programmeren. Het toewijzen gebeurd d.m.v. het LED scherm aan de zijkant van de Trust Voxx. Hij is bovendien ergonomisch ontworpen waardoor je jouw pols en arm een stuk minder belast. Je kunt hierdoor juist langer doorgaan omdat je geen krampen of spierpijn krijgt. Dit is dan ook de reden dat hij naast gaming muis ook veel aan bedrijven verkocht wordt.

Hij is te gebruiken voor Windows computers en laptops, maar ook op een iMac en Macbook. Ook kan je hem op verschillende Android apparaten gebruiken, d.m.v. een bluetooth verbinding. Een ander groot voordeel is dat hij over een accu beschikt i.p.v. batterijen. Aan de zijkant zit een LED scherm waarop je kunt zien hoeveel capaciteit hij nog heeft. In een paar uurtjes heb je hem weer helemaal opgeladen. Dit gaat super snel doordat het oplaadstation is voorzien van een USB C aansluiting.

Goedkope Trust gaming muis draadloos

Muis met oplaadbare accu

Een van de belangrijkste voordelen van de Goedkope Trust gaming muis draadloos is dat hij beschikt over een accu. Op het scherm aan de zijkant kun je precies zien hoe vol de batterij nog zit. Bovendien zit er ook een knop op voor het besparen van energie. Als je deze gebruikt voordat je hem gaat opladen dan merk je al snel dat de muis een stuk langer meegaat. Afhankelijk van je gebruik is dit 1 tot meerdere weken. Als je hem echt 8 tot 10 uur per dag gebruikt dan kan je er ongeveer 4 a 5 dagen mee vooruit. Een precieze tijd is niet te zeggen omdat er ook wel wat van de batterij wordt verbruikt als je hem bijwijzen van spreken een maand niet gebruikt.

Het oplaadstation is heel eenvoudig te gebruiken. Je klikt hem er als het ware in. Het scherm is dan naar de bovenkant gericht zodat je precies kunt zien hoe ver hij is met opladen. In een paar uurtjes tijd is hij echt wel vol, want dat gaat best snel. Er zit een oplaadkabel bij die je aan de computer kunt aansluiten, maar ook op een USB blokje. Hierdoor is hij ook handig mee te nemen naar andere locaties. Vooral bedrijven vinden dit fijn, want die hebben steeds vaker te maken met mensen die zowel op de zaak als thuis werken.

Een betaalbare muis die ook nog voorzien is van een accu!

Oplaadstation Trust Voxx muis draadloos

Prachtig design en formaat

De uiterlijke kenmerken

Het design van de Goedkope Trust gaming muis draadloos is toch ook wel opvallend. Aan de ene kant vinden mensen hem er lomp uitzien door de vele knoppen die aan de bovenkant zitten. Echter is dit voor gamers juist wel handig omdat zij 5 van de 9 knoppen zelf kunnen programmeren. Dit zorgt ervoor dat je toch weer wat betere prestaties neer kunt zetten. Als je het niet gebruikt, dan kun je er ook gewoon voor kiezen om niets te programmeren op een bepaalde knop. Zo maak je ook geen fouten tijdens het werken, surfen of gamen.

Hij beschikt over een oplaadstation waarmee je bureau of werkplek er altijd netjes uitziet. Bovendien kun je het compacte oplaadstation ook opbergen zodat niemand dit ziet. Hij is daarnaast ook heel licht en universeel. Daardoor kun je de Trust Voxx ook buiten de deur gebruiken. Trust heeft heel goed nagedacht over dit ontwerp, en als je er eenmaal aan gewend bent dan wil je niets anders meer. Het programmeren van de knoppen kun je via het scherm doen en dat zorgt ervoor dat dit een fluitje van een cent is.

Een computer muis die niet alleen draadloos is, maar ook nog eens naar wens te programmeren is op bepaalde knoppen.

Het eindoordeel van de Goedkope Trust gaming muis draadloos

< class="mt0 mb10 font200" style="color:#111;"> Deze score krijgt de Goedkope Trust gaming muis draadloos

Wij vinden dat de Goedkope Trust gaming muis draadloos zeker een 8,7 verdiend. Hij is namelijk niet alleen draadloos te gebruiken, maar ook nog eens oplaadbaar. Dit is een stuk beter voor het milieu aangezien je geen batterijen meer gebruikt. Daarnaast zijn er verschillende knoppen te programmeren waarmee je tijdens het gamen veel profijt hebt. Ook is de DPI of terwijl de snelheid instelbaar van de Trust Voxxen dat is toch een belangrijke functie vandaag de dag zowel zakelijk als privé. Het enige minpunt is dat hij alleen voor rechtshandige is ontworpen en dat het materiaal snel kan slijten als je er niet voorzichtig mee omgaat.

Pluspunten:

  • Vijf van de 9 knoppen kun je zelf naar eigen wens programmeren
  • Ergonomisch ontwerp waardoor klachten aan de arm of pols verleden tijd zijn
  • LED scherm waarop je de batterijstatus kunt zien
  • DPI is instelbaar zodat jij de beste instellingen hebt
  • Bluetooth verbinding dus ook geschikt voor Android apparaten
  • Handig oplaadstation wat niet veel ruimte in beslag neemt

Minpunten :

  • Alleen geschikt voor rechtshandige
  • Bij lomp gebruik zoals stoten, vallen of schuren kan de coating los laten

Eindscore : 8,7

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general