Best beoordeeld

Goedkoop Veriplast draadloos toetsenbord

Goedkoop Veriplast draadloos toetsenbord
€ 94,90 Koop Nu
Table of Contents:
Ga terg in de tijd met dit minimalistische retro toetsenbord.
Ook geschikt voor chats met de 8 verwisselbare toetsen voor emoji's.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #6 in category Toetsenborden

Het Goedkoop Veriplast draadloos toetsenbord is een van de meest verkochte toetsenborden van dit jaar. De afgelopen jaren zagen we namelijk de toetsen steeds dunner worden en dit taboe is eindelijk doorbroken. De dikkere toetsen op dit model zijn toch wel de voornaamste reden waarom mensen deze kopen. Je voelt er namelijk veel meer van en voor de meeste mensen voorkomt dit ook typfouten. Daarnaast zit er ook een numpad op voor administratieve doeleinden. Dit is lang niet meer altijd het geval en daarom geven wij dit model ook een dikke 9!

Tevens is het een model wat je gewoon kunt aansluiten met de USB ontvanger. Dit betekend dat er geen aparte software installatie voor nodig is. Daarnaast zitten er ook super handige multimedia toetsen op. Dit zorgt ervoor dat je snel het volume omhoog of omlaag kunt zetten. Maar ook kun je muziek pauzeren of zelfs helemaal stoppen met 1 druk op de knop.

Waarom dit toetsenbord?

De voordelen van draadloze toetsenborden

Een van de belangrijkste voordelen van het Goedkoop Veriplast draadloos toetsenbord is toch wel dat hij draadloos werkt. Je zit dus niet aan ruimte gebonden met een kabel, want daarvoor heb je de draadloze USB dongel. Bovendien spaar je zo ook de kostbare ruimte op je bureau. Of je nu een bureau thuis hebt staan of op het werk. 1 ding is zeker en dat is toch wel dat hij bijna altijd te vol is. Bovendien kun je hem vaak ook gebruiken voor verschillende apparaten.

Investeer in draadloos gemak!

Het maakt in principe niet uit of je hem voor de computer of laptop wil gaan gebruiken. Je kunt de USB dongel gewoon switchen tussen deze apparaten en daardoor is hij ook zo gewild. Binnen een paar seconde sluit je het toetsenbord aan. Wat wil je nog meer?

Het is een van de beste draadloze toetsenborden onder de 50 euro. Probeer hem in een van de coolblue winkels of geloof op ons testvoordeel en bestel hem online!

Goedkoop Veriplast draadloos toetsenbord
Goedkoop Veriplast draadloos toetsenbord
€ 94,90

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general