Goedkoop software kopen week 27

Goedkoop software kopen week 27

Deze week nemen we de software van Microsoft Office, Adobe Photoshop en Adobe Premiere met je door. Zo vertellen we je precies welke functies je van de verschillende pakketten kunt verwachten.

Voordelig Microsoft Office 2021 bestellen

De software van Microsoft Office 2021 is in 2 verschillende licentievormen beschikbaar. Hieronder leggen wij uit welke je kunt gebruiken.

Office 2021 voor thuis

Als je office 2021 alleen gebruikt voor het schrijven van documenten of het maken van spreadsheets dan heb je meer als voldoende aan het thuis pakket. Het grote voordeel hiervan is dat het een stuk goedkoper is als het zakelijke pakket. Let wel op want Microsoft Outlook is hierbij niet inbegrepen. Een van de grootste voordelen is dat je eenmalig de licentie koopt en dat deze onbeperkt te gebruiken is op de computer. Het is dus een investering in de toekomst en niet als Microsoft 365 een maandelijks / jaarlijks abonnement.

Zakelijk pakket office 2021

Als je zakelijk Office 2021 wil gaan gebruiken dan heb je net wat meer nodig als alleen Microsoft Word, Excel en Powerpoint. In deze editie zit namelijk ook een licentie voor Outlook en Onenote. Daarnaast ontvang je ook 60 dagen aan ondersteuning van Microsoft. Dit om ervoor te zorgen dat alle apps goed in gesteld kunnen worden en naar behoren werken. Deze extra service is dan ook een van de redenen dat dit pakket wat duurder is. Ook deze licentie is geldig voor 1 gebruiker en je hoeft hier maar eenmalig voor te betalen.

Goedkoop Office 365 software kopen

Als je goedkoop Office 365 software wil kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de prijzen vergeleken bij verschillende aanbieders. Ook zie je precies welke functies de verschillende abonnementen hebben. Zo kun je ook vergelijken welke functies je wel of niet nodig hebt en daardoor besparen!

Office 365 persoonlijk

Het eerst abonnement wat we met je gaan doornemen is het Office 365 persoonlijk pakket. Dit is het goedkoopste pakket en wordt voornamelijk door thuisgebruikers en studenten gekocht. Je krijgt onder meer 1 jaar toegang tot Word, Powerpoint, Excel, Publisher, OneNote en Outlook. Tevens ontvang je ook 1 TB aan opslag via Onedrive zodat je gegevens overal ter wereld toegankelijk zijn.

Microsoft Office 365 familie abonnement

Het familie abonnement van Microsoft 365 is een van de meest verkochte software producten van Nederland. Dit abonnement geeft je voor een kleine meerprijs niet 1 licentie, maar je kunt wel tot 6 gebruikers toegang geven tot deze geweldige apps. Per gebruiker krijg je 1 TB opslag, dus in totaal is dit goed voor 6 TB. Daarnaast kan iedere gebruiker tot wel 5 apparaten tegelijkertijd inloggen. Dat is een totaal van 30 apparaten voor alle gebruikers, en daarom wordt het soms ook wel door bedrijven gebruikt. Dit is vele malen goedkoper als losse abonnementen.

Office 365 zakelijk

Het zakelijke Office 365 pakket bestaat uit net wat meer apps als de andere. Zo krijg je namelijk ook toegang tot Sharepoint en Exchange op mobiel en PC. Daarnaast kun je op de computer ook Microsoft Acces en Publisher gebruiken. Deze programma’s worden niet door particulieren gebruikt en zijn dus een aanvulling op het zakelijke abonnement. In deze versie kunnen medewerkers snel met elkaar communiceren, maar je kunt ook afspraken van klanten bijhouden.

Daarnaast kun je ook feedback ontvangen met Microsoft forms. Zo krijgen klanten een onderzoek na hun aankoop, of medewerkers kunnen hun ervaringen met de Microsoft apps delen. Op deze manier kun je jouw bedrijf effectiever laten worden. Uiteindelijk kost alles minder tijd en dus ook minder geld. Onderaan de streep maak je dus ook nog eens meer omzet en winst. Daarnaast kunnen de postvakken in Microsoft outlook uitgebreid worden tot 50 GB. Vooral grote bedrijven hebben deze opslag hard nodig. Je wil namelijk bijna alle mails bewaren en sommige mails zijn ook verplicht om te bewaren.

Goedkoop Adobe Photoshop & Premiere Elements 2022 software bestellen

Adobe heeft een bundel uitgebracht waarbij je extra goedkoop Adobe Photoshop & Premiere Elements 2022 kunt kopen. Zo kun je met Photoshop zoals de naam al laat blijken foto’s bewerken. Denk hierbij aan het toevoegen van randen of het veranderen van de belichting, maar ook kun je andere elementen hieraan toevoegen. Met Adobe Premiere kun je video’s bewerken. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende opnames achter elkaar zetten en vloeiend in elkaar laten overlopen. Daarnaast zijn er ook verschillende functies voor het bewerken van video’s. Deze lopen uiteen van een simpele schaduw toevoegen tot aan het bewerken van rode ogen.

Adobe Photoshop 2022 los bestellen

Adobe Photoshop 2022 is ook los verkrijgbaar als software product. De meeste mensen kopen alleen dit programma omdat ze toch weinig of niets doen met premiere. Het is zonde om geld uit te geven aan iets wat je niet gebruikt. Professionele fotograven maken al sinds 1990 gebruik van dit programma en het wordt steeds populairder. Met slechts een druk op de knop kun je de rode ogen weghalen of oneffenheden verwijderen. De meest populaire functie is het tovergummetje waarmee je alleen de achtergrond van een foto weghaalt. Daarna kun je hier een achtergrond van maken die jouw voorkeur heeft. En de rest van de functies kun je via de vele tutorials online ontdekken. Ook zijn er uitgebreide handleidingen en stappenplannen online te vinden, voor mensen die niets met video’s kijken hebben.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general