Best beoordeeld

Forza Horizon 5 PC

Forza Horizon 5 PC speelt zich af in een open wereld structuur. Er zit wel enigszins een verhaal en een volgorde van de missies. Echter is het een open wereld, dus je kunt zelf bepalen wat je eerst doet en wat het laatst!
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #8 in category PC Games

Forza Horizon 5 PC is een computerspel wat zich afspeelt in een zogenaamde open RPG wereld. Dit betekend dat je in principe overal al naar toe kunt wanneer je dat ook maar wil. Echter zit er toch ook wel een verhaal aan en je hebt al snel een volgorde door. Je kunt natuurlijk wel meteen naar het eindpunt racen, maar dan is je auto nog lang niet zover dat je de nummers positie kunt pakken. Met missies en het klassement kun je namelijk upgrades en nieuwe auto’s vrijspelen die weer net wat beter zijn.

In totaal zijn er meer als 100 auto’s die je kunt vrijspelen. Daarnaast zijn er tientallen circuits die meer als voldoende uitdaging bieden. Een leuk extraatje in de game is dat je niet alleen op de verharde weg rijd, maar ook onverharde wegen en de woestijn. Dit maakt het uitdagender omdat het totaal anders is qua besturing en dat merk je ook direct. Het is dus niet een spel wat je in een paar uur uitspeelt, maar waarbij je ook echt waar voor je geld krijgt.

Forza Horizon 5 PC

Het verhaal achter de open wereld

De PC game Forza Horizon 5 heeft een open wereld waar toch ook wel een storyline in zit. Naast de meer als 100 auto’s zijn er ook meer als 100 uitdagingen onder verschillende omstandigheden. Zo ben je de ene keer op het circuit aan het racen als Max Verstappen, maar vervolgens kun je ook weer een uitdaging in een sneeuwstorm verwachten. Qua beleving vinden wij het op de computer meer aanspreken als op een gameconsole. Echter is het maar net wat je voorkeur heeft.

Het spel gaat echter wel verder als een potje lekker racen. Zo leer je gedurende het spel ook vette stunts te doen met je auto. Daarnaast zijn er in Mexico ook zogenaamde dynamische seizoenen. Deze seizoenen zijn iedere week anders waardoor je ook nog speelplezier hebt als je de game helemaal hebt uitgespeeld. Ook zullen er de komende tijd nog nieuwe gebieden aan de game worden toegevoegd. Bovendien zijn er naast de beloningen in de vorm van upgrades of nieuwe auto’s ook meer als voldoende exclusieve verzamelobjecten.

Ontdek de nieuwe uitdagingen in deze urenlange computer game!

Ga voor premium

Forza Horizon 5 Premium

In de Premium editie van Forza Horizon 5 PC zitten een aantal extra’s. Zoals uitbreiding 1 en 2 die extra content geven aan de game. Ook een exclusief welkomstpakket met verschillende dingen die je alleen bij deze editie krijgt. En daarbovenop ook nog eens de Forza Horizon 5 – Hot Wheels game.

Extra’s die zijn inbegrepen:

  • 2 uitbreiding met 2 de naam uitbreiding 1 en 2
  • Forza Autopas die 34 weken lang iedere week een nieuwe auto toevoegd aan de game!
  • VIP Lidmaatschap
  • De game Forza Horizon 5
  • Welkomstpakket
Het is een race PC game voor jong en oud met een open wereld structuur!

Ga voor de deluxe editie

De deluxe uitvoering

Daarnaast is er van de PC game Forza Horizon 5 ook nog een deluxe uitvoering verkrijgbaar. Deze is even duur als de premium versie echter krijg je niet alle extra’s. Wij raden je dus aan om de premium editie te kopen aangezien de prijs hetzelfde is.

Extra’s die wel zijn inbegrepen:

  • Forza Horizon 5 game
  • De speciale autopas waarmee je 8 formule 1 wagens krijgt, maar ook 34 weken op een rij een nieuwe auto die alleen autopas bezitters krijgen.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general