Best beoordeeld

Football Manager 23 – PC game

Minecraft een game voor jong en oud.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category PC Games

Football Manager 23 zal op 8 november als PC game in de winkels verschijnen. Je kunt hem echter nu ook al reserveren. Het gaat om een download waarbij de code in een hoesje zit om te verifiëren dat je de game ook echt gekocht hebt. In deze editie wordt het weer mogelijk om de Champions League te spelen. Een functie die veel mensen gemist hebben een aantal jaren. Daarnaast zijn er verschillende internationale competities aan toegevoegd zodat je urenlang speelplezier kunt beleven.

Het is een simulatie game voor de computer waarbij je zelf niet hoeft te spelen. Je moet er juist voor zorgen dat je een zo sterk mogelijk team samenstelt. Wel kun je inspelen op de manager en coach taken door bepaalde spelers te wisselen tijdens de wedstrijd. Ook is het mogelijk om de winnende opstelling vooraf in te stellen. Iedere ploeg vraagt een andere aanpak en dat maakt de uitdaging dan ook zo groot. Speel niet alleen nationaal, maar vooral ook internationaal.

Football Manager 23 – PC game

Deze nieuwe functies komen eraan!

De PC game Football Manager 23 heeft verschillende nieuwe functies, maar de interesse is er vooral voor de Champions League. Eindelijk is de licentie hiervoor aangekocht waardoor je ook de Supercup. Europa League, Conference League kunt spelen. SEGA is geen onbekende speler in de gamewereld en daarom weten zij van deze computer game ook een succes te maken. Naast de computer gaat hij ook verschijnen voor de Xbox Series en Playstation gameconsoles. Ook komt hij later beschikbaar voor iOS zodat je het spel ook op een iPhone of iPad kunt spelen.

De rekrutering van nieuwe spelers en het verbeteren van je selectie is ook weer flink verbeterd. Deze editie wordt deze lijst prive gehouden, waardoor je geen onrust krijgt bij spelers. De teamspirit speelt namelijk ook een belangrijke rol in het slagen of falen. Vanaf nu kun je ook tussentijds overleggen met agenten om erachter te komen of de speler wat kan betekenen voor je team en of de prijs niet te hoog is. Je krijgt dus niet de inzichten van de makelaar die hem verkoopt, maar de agenten die de spelers ook echt kennen.

FM 23 is een flinke verbetering van FM 22

De belangrijkste eigenschappen

FM 23 in de notendop

De belangrijkste functies en elementen van de PC game Football Manager 23:

  • Speel in nog meer competies en nieuwe Europese toernooien
  • Kom meer te weten van spelers door de hulp in te schakelen van agenten i.p.v. alleen het verkooppraatje van de makelaar.
  • Train de vaardigheden van je spelers prive zodat er geen onrust is in de kleedkamers
  • Er zijn weer duizenden spelers uit een hondertal teams die je kunt kopen voor jouw ultimate team
  • De uitdaging is groter als ooit tevoren door een update in het AI systeem
Bekijik de trailer goed om meer te ontdekken over deze PC game die binnenkort uitkomt.

Onze eindscore Football Manager 23 – PC game

Dit cijfer krijgt Football Manager 23 – PC game

Wij vinden dat Football Manager 23 de PC game echt een dikke 8 verdiend. Dit cijfer kan nog hoger worden, maar we blijven kritisch want daarvoor moeten we het eerst gespeeld hebben.

Pluspunten:

  • Naast de competitie zijn er ook diverse Europese kampioenschappen die je kunt gaan spelen
  • Je hebt betere inzichten in de kwaliteit van spelers door de informatie die je bij verschillende agenten en scouts kunt opdoen. Deze info is ideaal om te gberuiken bij onderhandelingen.
  • Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe teams en spelers toegevoegd zoals ieder jaar
  • De verbeterde AI technologie zorgt ervoor dat je meer informatie hebt over de coaches in het spel. Op deze manier ga je de top nog sneller bereiken!

Minpunten :

  • Vooralsnog lijkt de trainingsacademie minimaal, maar wellicht dat dit binnen nu en een maand nog veranderd.

Eindscore : 8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general