Best beoordeeld

Farming simulator pc

Farming simulator pc is een game waarbij je meer als 100 voertuigen op je boerderij kunt gebruiken. Deze editie heeft gratis extra's inbegrepen.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #6 in category PC Games

Farming Simulator PC heeft nu al een 2022 editie gemaakt. Het is een van de snelst groeiende games voor mensen die het boeren leven wel eens willen ervaren. We hebben allemaal haast en houden wel van de natuur. Dit is de ideale manier om in je vrije tijd vanuit een scherm gewassen te verbouwen of het land te onderhouden. Hiervoor krijg je de beschikking over meer als 500 machines van de in totaal wel 100 landbouwmerken die er zijn.

Het is een spel wat je niet zomaar uit kunt spelen om het zo maar te zeggen. Je kunt er zelf voor kiezen welke doelstellingen je jezelf stelt. Wellicht dat je begint met een kleine boerderij, maar later wil kunnen groeien. Hiervoor kun je gewassen verbouwen, dieren voeren of andere manieren verzinnen om geld te verdienen. Zodra je genoeg geld hebt kun je boerderij upgraden of nieuwe gebouwen gaan bouwen.

Farming simulator pc

Waar gaat deze PC game over?

In Farming Simulator PC game begin je weer helemaal opnieuw. Daarnaast is het voordeel van de platinum editie dat je ook nog een extra gebied hebt. Je krijgt dan namelijk toegang tot Silverrun Forest wat een prachtige omgeving is. De landschappen zijn heel realistisch na gebootst op basis van Northwest. Dit is dus ook een mooie omgeving om door te wandelen alleen, samen met vrienden of met je dieren. In deze wereld zijn er vele extra bonuspunten op het gebied van uitbreidingen. Maar ook op het gebied van productie en aanvoer.

Door bosbouwmissies te voltooien kun je hout gaan sprokkelen voor het bouwen van een boot. Bovendien verdien je er ook geld mee, want een boot hoort ook geverfd te worden. Hoe snel de werf gaat groeien hangt helemaal van jou af. Er zijn in totaal 4 Europese en Amerikaanse omgevingen die je kunt verkennen. Het is echt een game waarbij je geduld moet hebben om vooruit te komen. Of je kunt het ook elke dag een paar uurtjes spelen om zodoende sneller vooruit te komen.

Het boeren leven alleen dan lekker warm achter de computer

Alles over de materialen

Ontdek voertuigen en materialen

Je krijgt in de game Farming Simulator PC de beschikking over verschillende voertuigen, materialen en machines. Het is de manier om veilig achter de monitor van de computer als het ware virtueel een boer te spelen. Zo leer je meer over het vak en de machines en er gaat ook een totaal nieuwe wereld open. Eventueel kun je dit spel ook online spelen tegen vrienden of onbekenden.

Het leuke is dat je ook te maken krijgt met verschillende seizoenen. Dit betekend dus dat je daarvoor ook verschillende machines nodig hebt. in de winter wil je namelijk ook de sneeuw gaan ruimen zodat je makkelijk naar de dieren kunt lopen. Daarentegen wil je in de lente en zomer zoveel mogelijk gewassen verbouwen met de tractor en machines die daarvoor nodig zijn.

Er zijn al meer als 100 merken van de voertuigen en meer als 400 machines die je in deze PC game kunt gebruiken.

Onze review score over deze PC game

Reviewscore Farming simulator pc

Wij vinden dat de 2022 editie van Farming Simulator vele malen beter is als voorgaande jaren. Ze hebben voor het eerst ook een crossplay multiplayer gedeelte. Dit betekend dat je het tegen mensen die op een console of computer beide op kunt nemen. Daarnaast is er ook een online community met de naam modhub. Hier kan je tips vinden, maar ook advies vragen aan andere spelers.

Pluspunten:

  • Grote community door de jaren heen
  • Meer als 100 landbouwmerken
  • Je kiest zelf of je gewassen, dieren of andere dingen wil gaan doen op de boerderij
  • Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de 400+ machines
  • Speel ook online tegen vrienden of werk met ze samen

Minpunten :

  • Het vraagt veel tijd om echt te kunnen groeien, maar dit hebben de meeste er wel voor over
  • Helaas zijn er nog maar een paar mappen/kaarten, dit had wel wat meer kunnen zijn.

Eindscore : 8,4

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general