EPOS H3 PRO Hybrid Gaming Headset

De EPOS H3 PRO Hybrid Gaming Headset Wit heeft een stoffe hoofdband die lekker en niet strak zit. Daarnaast heb je 7.1 Surround Sound en een noise cancceling microfoon. Het is een van de beste headsets van 2022!
€279.- Koop Nu
1

EPOS H3 PRO Hybrid Gaming Headset

Goed geluid en makkelijk verstelbaar

De EPOS H3 PRO Hybrid Gaming Headset is een uitstekende gaming headset. Het is een headset met noise cancelling. Hierdoor hoor je het geluid van de rest van de wereld niet meer. Een ander erg groot voordeel aan deze headset is het feit dat hij draadloos is. Je hoeft je niet druk te maken om aan een draadje vast te zitten. Je kan zo ver weg bij je computer zitten als je wilt. De headset is toch draadloos waardoor dit geen verschil zal maken in het geluid. Hij is makkelijk op te laden via een USB kabel dus daar heb je geen omkijken naar. 

Verder is het headset die comfortabel op je hoofd zit. Het design is mooi, zodat je niet een rare look krijgt op het moment dat je de headset op hebt. De headset kan verstelt worden op je eigen hoofd maat, waardoor hij altijd goed zal zitten. Je voorkomt op die manier dat hij bijvoorbeeld af zal zakken. Wanneer dit wel het geval is, kun je hem gewoon wat strakker zetten.

Een makkelijk verstelbaar en fijne headset

2

Snel en makkelijk gamen

Snel en makkelijk aangesloten

Het voordeel van de EPOS H3 PRO Hybrid Gaming Headset is dat hij erg makkelijk in te stellen is. Je kunt hem makkelijk verbinden aan het apparaat waaraan je dat graag zou willen. Daarna kun je direct het geluid horen van dit apparaat.  Je kan zelf kiezen of je de headset zal willen verbinden door middel van bluetooth of door een kabel. Uiteraard zullen de meeste mensen kiezen voor bluetooth, maar de mogelijkheid van een kabel is er ook. De kabel is 2 meter lang. Dit is niet al te lang waardoor het handiger is om hem gewoon op bluetooth aan te sluiten.

Doordat de headset een goede microfoon heeft, kan iedereen je direct luid en duidelijk horen zodra je de headset aansluit. De microfoon hoef je niet per se op de headset te laten zitten. Je kan de microfoon er erg eenvoudig afhalen. Daardoor kun je hem makkelijker gebruiken als koptelefoon. Hij is niet opvouwbaar. Dit kan er voor zorgen dat hij wat moeilijker mee te nemen is. Dan kun je hem beter als headset blijven gebruiken.

3

EPOS H3 PRO Hybrid Gaming Headset

Een headset voor een goede prijs

Het geluid van de EPOS H3 PRO Hybrid Gaming Headset is erg goed. Dit komt door het feit dat er gebruik wordt gemaakt van surround sound. Surround sound zorgt ervoor dat je de geluiden hoort vanuit de richting waar ze vandaan komen. Hierdoor weet je direct waar je tegenstander zich bevindt. Dit is erg handig tijdens het gamen als je graag wilt winnen. Het is een erg ruimtelijk geluid, waardoor je het direct weet te traceren. Hierdoor hoef je minder moeite te doen om zelf je tegenstander uiteindelijk te gaan zoeken. Je hoort ze vaak toch al van de juiste richting komen. 

EPOS H3 PRO draadloze headset voor de computer

Voor een headset van deze prijs categorie is het een prima headset. Dit komt vooral doordat je de geluidsinstelling zelf kan aanpassen als je dit zal willen. Via EPOS Gaming Suite kun je de instelling vrij eenvoudig gaan aanpassen. Zo stel je in of je wel omgevingsgeluid wilt horen of niet. Dit zijn allemaal vrij makkelijk dingen om in te stellen. Daarnaast heeft de headset ergonomische oorkussens waardoor hij erg makkelijk en fijn is om te dragen.


4

Waarom deze headset kopen?

Een comfortabele headset

De EPOS H3 PRO Hybrid Gaming Headset is niet de enige headset die je zal kunnen kopen. Er zijn nog heel wat andere headsets waar je naar zal kunnen kijken. Deze headset is zeker het kopen waard. Dit komt niet alleen door de fijne en lang meegaande oorkussens, maar ook door het geluid. Het geluid kun jezelf instellen wat een ontzettend groot voordeel is. Daarnaast is hij draadloos te gebruiken. Vele headsets zijn niet draadloos. Dit is een headset die je met een draad kan gebruiken, maar ook via bluetooth. Daardoor heb jezelf de keuze wat je fijn vindt. 

Verder is het een prima headset doordat je de microfoon er vanaf kan halen. Als je een keer niet samen speelt, heb je geen microfoon nodig. Deze is er dan erg makkelijk af te halen. Dit zorgt ervoor dat het op dat moment een gewone koptelefoon is. Verder is de headset op elk soort apparaat te gebruiken. Hierbij kun je denken aan een PC, maar ook op de Playstation is de headset te gebruiken. Zelfs de nieuwe consoles is hij voor te gebruiken. 

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general