Dynabook Satellite Pro C50-J-117

Dynabook Satellite Pro C50-J-117

Op dit moment is de Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-J-117 erg populair onder consumenten en zakelijke klanten. Het is namelijk een betaalbare laptop die gebouwd is van stevig materiaal. Daarnaast heeft hij ook goede prestaties door de Intel Core i3 processor. Het scherm is 15,6 Inch en voorzien van een anti reflecterende laag. Hierdoor heb je minder last van lichtinval en dat verhoogt toch echt wel het comfort van deze notebook. Het werkgeheugen is 8 GB waardoor je ook meerdere apps tegelijkertijd kunt draaien. Tevens zit er 256 GB op aan opslag, wat voldoende is als je de laptop niet al teveel gebruikt. De accu gaat tot wel 8 uur lang mee wat relatief lang is voor een laptop in deze prijsklasse

Betaalbaar, solide en snelheid

De Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-J-117 is een betaalbare laptop met relatief goede specificaties gezien de prijs. De CPU is Dualcore 3 GHZ en dat zorgt ervoor dat je ook wel meerdere programma’s tegelijkertijd kunt openen. Het RAM geheugen van deze laptop bestaat uit 8GB DDR4 wat ervoor zorgt dat deze laptop nog sneller reageert. Tevens beschikt hij ook over een ingebouwde camera, wat geen overbodige luxe meer is vandaag de dag. We willen immers allemaal videobellen met collega’s, vrienden en familie. Tevens zit er stereo geluid op deze laptop waardoor het een ideale laptop is voor het kijken van films of luisteren van muziek

Een van de andere grote voordelen van deze laptop is dat hij ook beschikt over een LAN poort. Vooral in de zakelijke wereld wordt deze nog wel eens gebruikt. Je kunt namelijk zo een hogere internetsnelheid halen vergeleken met WIFI. Omdat we steeds meer uit de cloud werken is internet een van de belangrijkste factoren. Zeker aangezien deze laptop ook maar 256 GB aan opslagcapaciteit heeft wat relatief weinig is. Ook als consument kun je een cloud abonnement afsluiten voor een paar euro per maand. Zo heb je extra opslag, maar ook overal waar je wil toegang tot deze gegevens.

Betaalbaar een Toshiba Dynabook Satellite Pro kopen
Verkrijgbaar in zilver en zwart

Toshiba laptops voor de zakelijke markt

Nu de MKB’ers en ZZP’ers hard getroffen zijn door de corona pandemie doen ze er alles aan om overal op te besparen, en daarom komen ze al snel uit bij de Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-J-117. Dit is namelijk een laptop die niet te vergelijken is met computers in dezelfde prijsklasse. Hij beschikt namelijk over een snelle i3 processor waarmee hij super snel opstart. Daarnaast zit er 8 GB aan werkgeheugen op dit model waardoor je meerdere programma’s vloeiend langs elkaar kunt draaien. Met een adviesprijs van €629,- is het zeker de moeite waard. Toshiba maakt namelijk ook gebruik van uitstekend materiaal wat langdurig mee kan gaan. Hierdoor heb je een langere levensduur van de laptop en minder snel kans op krassen.

Tevens zitten er genoeg USB poorten op deze laptop voor het aansluiten van externe harde schijven en/of randapratuur. Ook zit er een ethernet poort op waarmee je een bekabelde verbinding aan kunt leggen. Het internet werkt nu eenmaal sneller via de kabel als via WIFI. Ideaal voor bedrijven, maar natuurlijk ook voor het kijken van films en series.

Een betaalbare laptop met een professionele uitstraling

Een kort overzicht van de Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-J-117

Je zou kunnen zeggen dat de Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-J-117 een van de meest betaalbare laptops van 2022 is. Dit omdat je natuurlijk de beschikking krijgt over een strak ontworpen laptop met duurzame materialen. Tevens gaat de accu 8 uur lang mee, wat redelijk hoog is in deze prijsklasse. Ook qua prestaties moet je hem niet onderschatten met 8 GB werkgeheugen en een i3 processor van 2x 3.0 Gigahertz.

Eindoordeel


Deze betaalbare laptop krijgt van ons een dikke 8,5 omdat hij een ideale prijs en kwaliteitsverhouding heeft. Daarnaast biedt hij ook nog een super goede beveiliging met de vingerafdrukscanner. Dit is een leuke extra, maar in de zakelijke wereld is het steeds belangrijker om gegevens goed te kunnen beschermen. Daarnaast kun je ook meerdere programma’s tegelijkertijd draaien waardoor het werk voor medewerkers ook vlotter gaat. Zo krijgen hun meer werk af in minder tijd, maar ook is het voor hen een stuk prettiger werken. Op deze manier blijft er ook tijd over voor een praatje met de klanten!

6.7Expert Score
Dynabook Satellite Pro C50-J-117

De ideale laptop voor mensen met een beperkt budget.
Ook zakelijk wordt er steeds vaker voor Toshiba gekozen.

Ontwerp
9
Prestaties
7.5
Gaming
5
Foto bewerking
4
Prijs
8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general