Draadloze headset met microfoon – Jabra

De Jabra Evolve2 65 Link380a draadloze headset zorgen voor een helder geluid. Je bent dus niet alleen goed te verstaan, maar andere verstaan jou ook!
€209,- Koop Nu
1

Draadloze headset met microfoon – Jabra

Draadloos (video) bellen

De Draadloze headset met microfoon – Jabra Evolve2 is op dit moment erg populair. Tijdens corona hebben we kennis gemaakt met het videobellen en de mogelijkheden die er zijn. Bovendien hebben ook veel mensen vanuit huis moeten werken en zodoende hadden zij ook een betrouwbare headset nodig. Vandaag de dag wordt er nog steeds veel thuisgewerkt, dus vandaar dat wij deze headset met je doornemen.

Het grootste voordeel zit hem toch wel in de 40mm oorkussens die hij heeft. Hij bedekt je oren, zonder een klemmend gevoel wat je met grotere headsets wel vaak hebt. Bovendien komt het zo precies je gehoorgang binnen en gaat er geen geluid verloren. Je zou dus ook kunnen zeggen dat je alles net wat beter hoort, althans dat is onze ervaring. Wij vinden het een van de beste headsets die er te krijgen is voor computers en laptops.

Een betaalbare headset die je zowel zakelijk alsmede prive kunt gebruiken

2

De voordelen van het merk Jabra

Dit zijn de voordelen

Je zult jezelf wel afvragen waarom wij juist voor de draadloze headset met microfoon van Jabra hebben gekozen. Allereerst is Jabra een betrouwbaar merk wat al bestand sinds 2000. Bovendien hebben zij zichzelf wel bewezen met het maken van mobiele oplossingen zoals headsets voor computer, auto en gaming consoles. Daarnaast maken zij geen tientallen verschillende modellen per jaar, maar slechts enkele. De focus van de kwaliteit op deze modellen is dan ook het verschil wat hun onderscheid van andere merken.

Als je hem opzet dan voel je al meteen dat hij anders zit. Hij zit namelijk op je gehoorgang in plaats van dat hij om je oren klemt. Het is dus een stuk comfortabeler als je uren aan het bellen bent met iemand zakelijk en privé. Bovendien komt op deze manier het geluid rechtstreeks binnen, waardoor het ook een stuk duidelijker en luider te horen is. Ook heeft hij een goed draadloos bereik waardoor je ook even op kunt staan om wat te eten of te drinken. Vandaag de dag kunnen we het niet anders als draadloos voorstellen.

Jabra Evolve2 65 Link380a wireless headset
3

Dit is het zakelijke voordeel wat je hebt

De zakelijke voordelen

Zakelijk gezien heeft de Draadloze headset met microfoon – Jabra Evolve2 meerdere voordelen te bieden. Zo is het geluid natuurlijk het belangrijkst en geloof me dat komt binnen. Bovendien is de microfoon ook van hoge kwaliteit, waardoor je voor andere mensen ook goed te horen bent. Een klantenservice moet professionaliteit uitstralen en eenmalige investering in een goede headset verdien je zo terug. Bovendien is hij ook nog eens voorzien van een LED indicator die rood kleurt wanneer je aan het bellen bent. Op dat moment weten collega’s ook meten dat ze je niets hoeven te vragen of niet mogen storen.

Ook is er geen lastige installatie. Je kunt hem draadloos verbinden en daarmee dus ook binnen een paar minuten gebruiken. Bovendien gaat de batterij gemiddeld gezien zo’n 30 uur mee, dus dagelijks opladen is verleden tijd. Dit is niet alleen voordeliger voor de energierekening, maar ook nog eens duurzaam. Eventueel kun je hem ook met 2 apparaten tegelijkertijd verbinden. Zo schakel je makkelijk over van het videobellen met collega’s naar een klant die belt. Dit scheelt kostbare tijd en ook daarmee verdien je het geld dubbel en dwars terug.


4

Ons vakkundige oordeel over Draadloze headset met microfoon – Jabra

Oordeel van de redactie

Wij vinden zeker dat de Draadloze headset met microfoon – Jabra een 9 verdiend. Wij zijn erg te spreken over de uitermate goede kwaliteit van audio. Hierbij hebben we het niet alleen over horen, maar ook gehoord worden. Bovendien gaat de batterij meerdere dagen mee. Dit zorgt ervoor dat je ook niet zomaar uitvalt tijdens een belangrijk telefoongesprek. Bovendien zit hij ook erg comfortabel en dat is toch ook wel belangrijk. Wij vinden dit namelijk een van de belangrijkste punten omdat je hem vaak urenlang draagt. Hij weegt bijna niets, dus praktisch gezien voel je hem na een paar minuten al niet meer.

Ook is hij op meerder apparaten tegelijkertijd te gebruiken, wat vooral in privé situaties erg handig kan zijn. Dit omdat je gewoon muziek kunt luisteren vanaf je smartphone of een video kunt bekijken en als er dan een telefoontje komt switch je zo over. Daarnaast heeft hij ook een erg goed bereik. Als je even een map erbij moet pakken of koffie wil zetten dan gaat dat gewoon. Het enige nadeel is dat hij als je kaal bent wel eens af kan glijden, vandaar dat hij net de 10 niet weet te halen.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general