Best beoordeeld

Dead Space PC game

Farming simulator pc is een game waarbij je meer als 100 voertuigen op je boerderij kunt gebruiken. Deze editie heeft gratis extra's inbegrepen.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #7 in category PC Games

Dead Space PC game is een bijzondere game die 2 genres namelijk horror en science fiction weet te combineren. Het is echt een prachtige omgeving waarin je de meest weerzinwekkende avonturen en nachtmerries beleefd. Achter iedere ruimte kan zomaar wat verborgen zitten, maar of dit goed nieuws of slecht nieuws, dat weet je nooit vooraf. Urenlang ga je op zoek naar de ontsnapping en daarbij heb je ook de nodige gevechten!

Het begint allemaal met een reparatie job, maar uiteindelijk kom je er in deze PC game achter dat er een gruwelijk verhaal schuil gaat achter het schip USG Kellion. Ook vind je tijdens deze reis oude logboeken van de USG Ishimura. Daarnaast ontmoet je verschillende overlevenden, maar hadden zij niet liever dood willen zijn zoals de oude bemanning? Ze dragen immers wel een groot trauma met zich mee.

Dead Space PC game

Wat kun je verwachten?

Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens Dead Space PC game. Je bent continue bezig met het ontdekken van de geheimen waarom de bemaning van het schip is overleden. De ene keer sta je oog in oog met de gruwelijke gebeurtenissen, waar je de andere keer weer rustig met de overlevenden staat te praten. Het biedt in ieder geval voldoende afwisseling voor een computer game.

Je komt oog in oog met je ergste nachtmerrie op het schip, maar het is de bedoeling dat je deze weet te overwinnen. Wegrennen heeft geen zin en het is tijd om de strijd aan te gaan! Tijdens het spel kun je ook verschillende upgrades vinden en verdienen voor je “gereedschap”. Stuk voor stuk moet je de vijanden verslaan, en geloof me dat blijft niet bij een paar, maar tientallen vijanden moeten worden verslagen. In onderstaande trailer krijg je alvast een kleine indruk van deze verbluffende game!

Versla de meest angstaanjagende monsters!

Een grote verhaallijn

De storymode

Voor de mensen die Dead Space PC game wel eens op een console hebben gespeeld is er veel nostalgie te beleven in deze game, maar ook veel nieuwe avonturen. Je kruipt namelijk in de rol van Isaac die als doel heeft om wat reparaties aan het schip te doen. Het duurt niet lang voordat hij ontdekt dat er gruwelijke taferelen afgespeeld zijn op dit schip. Dit doet hem besluiten dat toch verder te onderzoeken en hij laat de reparaties voor wat ze zijn. Er is amper een teken van leven op het schip en dat betekend niet veel goeds.

Een van de belangrijke elementen is toch ook wel dat de kamers aan elkaar verbonden zijn. Als je ze stuk voor stuk verkent dan merk je ook duidelijk dat je de juiste volgorde qua verhaal beleeft. Daarnaast is het ook belangrijk om de bemanning die zo nu en dan verschijnt te praten. Zij weten vaak net wat meer insiders info en dit kun je weer in je voordeel gebruiken.

Verken iedere centimeter van het spel om het maximaal speelplezier eruit te halen!

Onze review score over deze PC game

Reviewscore Dead Space PC game

Wij geven een reviewscore van 7,8 aan de Dead Space PC game. Dit omdat hij toch wel wat vernieuwd is ten op zichtte van zijn voorganger in 2008. Daarnaast is het een spel wat je niet een paar uurtjes speelt, maar echt urenlang. Wij hebben er zelf al weken aan besteed en het nog niet uitgespeeld, dus het is echt een content topper. Bovendien moet je ook alert blijven, want je wil het verhaal wel helemaal kunnen volgen.

Pluspunten:

  • Veel content
  • Voldoende afwisseling tussen gevechten en informatie
  • Personages die echt wat toe te voegen hebben
  • Mooie graphics
  • Je staat als hoofdrolspeler in deze game ook echt in de hoofdrol

Minpunten :

  • Sommige vinden het wel langdradig
  • Er had net wat meer actie in mogen zitten

Eindscore : 7,8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general