Best beoordeeld

Corsair K70 RGB MK.2 game toetsenbord + MM100 Muismat

Kies voor een game toetsenbord met extra knoppen en RGB LED verlichting.
Ook de MM100 muismat is verlicht.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #8 in category Toetsenborden

Het Corsair K70 RGB MK.2 game toetsenbord kan gebruikt worden voor bijna alle PC games. Dit toetsenbord zie je ook vaak op de game evenementen of in livestreams. Dat komt omdat de knoppen een vele fijnere grip hebben. Hierdoor verbeter je jouw gameprestaties. Daarnaast beschikt hij ook over een RGB achtergrondverlichting, waardoor je ook in het donker prima kunt gamen. Ook zitten er een aantal handige extra sneltoetsen op het gaming toetsenbord.

Zoals ik net al zij zitten er een aantal extra toetsen op dit toetsenbord. Zo kun je tijdens het gamen snel op de play, skip of rewind knop drukken zodat je altijd jouw favoriete muziek op de achtergrond hebt. Daarnaast kun je het volume regelen met een draaiwiel. Tevens beschikt de muismat ook over RGB verlichting waardoor je ook in het donker de muis kunt zien.

Naast het toetsenbord en muis zit er ook nog een polssteun bij. Aan de voorkant van het toetsenbord kun je deze vast klikken. Zo kunnen je handen goed rusten tijdens het gamen en heb je minder snel last van krampen. Over het algemeen verbeteren de gameprestaties van de meeste mensen hier ook door.

Corsair gaming accesoires

Waarom kiezen voor dit gaming toetsenbord?

Als fanatieke gamer wil je natuurlijk de beste prestaties neerzetten en daar leent het Het Corsair K70 RGB MK.2 game toetsenbord zich zeker voor. Daarnaast wordt er ook een luxe muismat bijgeleverd zodat de muis super snel kan reageren. Ook krijg je hierdoor meer precisie en daardoor worden je prestaties ook weer beter. In vergelijking met het vorige K70 model heeft dit toetsenbord een flinke upgrade gehad. Zo zijn er extra bedieningsknoppen toegevoegd en is de polssteun nog soepeler te gebruiken.

Dit gaming toetsenbord scoort gemmideld een 9,4 bij diverse webshops!

Naast de gaming functies worden ook het aantal slagen per minuut verbeterd. Verschillende mensen die werken als tekstschrijver of marketeer zweren bij dit toetsenbord. Zij halen gemmideld 200 tot 300 aanslagen per minuut. Ook is hij plug en play te installeren. Dit betekend dat je alleen de USB kabel hoeft aan te sluiten en hem direct kunt gaan gebruiken. Daarnaast kun je via de bijgeleverde software ook toetsen naar eigen wens programmeren.

Corsair K70 RGB MK.2 QWERTY + MM100 Muismat

Tip van de redactie!

Hier kijk je naar bij de aankoop van een gaming toetsenbord

Bij de aankoop van een gaming toetsenbord zoals Het Corsair K70 RGB MK.2 game toetsenbord zijn er een aantal factoren waar de gemmidelde gamer naar kijkt.

 • Hoe is de grip van het toetsenbord?
 • Zijn de toetsen verlicht?
 • Welke extra functies bied een gaming toetsenbord
 • Mechanisch of niet mechanisch
 • Het formaat is meestal de doorslaggevende factor
Het is altijd verstandig om de prijzen en mogelijkheden van diverse webwinkels te vergelijken. Vaak beschikken zij ook over een vergelijk functie waardoor je een eerlijk antwoord krijgt op alle vragen!

Total score

Corsair K70 RGB MK.2 game toetsenbord + MM100 Muismat

Het Corsair K70 RGB MK.2 game toetsenbord is aan te raden voor iedereen die het maximale uit zijn games wil halen. Corsair is al jarenlang een belangrijke speler op het gebied van gaming accessoires zoals toetsenborden, muizen en headsets. Daarnaast merk je ook goed dat de kwaliteit van deze producten stukken beter is. Er wordt immers voor beter materiaal gekozen, en dit is zeker de investering waard. Daarnaast krijg je vele extra’s en als je daar eenmaal aan gewend bent dan kan je niet meer zonder.

Pluspunten:

 • RGB verlichte toetsen
 • Volumeregeling door middel van scroll
 • Play, stop, back en forward knoppen voor multimedia
 • Extra polssteun zodat je minder snel polsklachten krijgt tijdens langdurig gamen

Minpunten :

 • Werkt met USB en niet draadloos
 • Je hebt 2 USB poorten nodig

Eindscore : 9,5

Corsair K70 RGB MK.2 game toetsenbord + MM100 Muismat
Corsair K70 RGB MK.2 game toetsenbord + MM100 Muismat
€ 157,98

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general