Corsair HS80 draadloze headset met RGB verlichting

Corsair heeft een prachtige headset gemaakt onder de naam HS80. Deze headset beschikt over 7.1 Surround Sound en is ook nog eens verlicht met RGB verlichting.
€149,99 Koop Nu
1

Corsair HS80 draadloze headset met RGB verlichting

Perfect geluid met de Corsair HS80

De Corsair HS80 draadloze headset met RGB verlichting is een headset met uitstekend geluid. Het geluid van deze headset komt uit speaker drivers van 50 mm. Doordat er gebruik gemaakt kan worden van surround sound, kun je direct horen waar je tegenstander loopt. Op die manier is de headset erg handig om tijdens het gamen te gebruiken. Je kan deze instelling zelf wijzigen als je dit graag zal willen. Doordat de headset amper vertraging heeft, is het geluid zeer actueel. Daardoor weet je zeker dat je alles op het moment zelf hoort wanneer dit nodig is.

Bij een headset hoort uiteraard ook een microfoon. Dit is een headset met een uitstekende microfoon. De microfoon zorgt ervoor dat je direct hoorbaar bent voor de gene waarmee je aan het praten bent. Het is helemaal leuk dat je de verlichting op de headset helemaal zelf in kan stellen. Hierdoor kun je alles met elkaar matchen. Denk hierbij aan je toetsenbord, muis en dan ook je headset. Dit is iets wat vele andere headsets niet kunnen. 

Je hele SET-UP met elkaar laten machten door de verlichting van de headset

2

Het gamen met de headset

Comfortabele headset voor snel gebruik

Het voordeel van de Corsair HS80 draadloze headset met RGB verlichting is dat hij erg comfortabel is. De oorschelpen zijn ervoor gemaakt om een geruime tijd op je oren te kunnen rusten. Dit komt doordat ze van traagschuim zijn gemaakt. Deze kunnen naar je oren vormen. De hoofdband is zwevend, waardoor je daar geen last van zal hebben. De headset kan gelukkig wel tegen een stootje als je hem een keer laat vallen. Dit komt doordat hij voor een groot deel van aluminum is gemaakt. Dit zal niet zo snel kapot gaan als je hem een keer laat vallen.

De headset is op een makkelijke manier te verbinden aan je PC. Dit kun je vrij eenvoudig doen met een USB stick die meegeleverd is. Het is jammer, maar de headset is niet te gebruiken op Xbox. De headset is wel te gebruiken op bijvoorbeeld Playstation. De verlichting van de headset is wel alleen maar in te stellen als je hem gebruikt via de PC. Je kan de headset draadloos gebruiken of via een kabel in plaats van de USB stick.

3

Corsair HS80 draadloze headset met RGB verlichting

Bedienen kan eenvoudig tijdens het gamen

Wanneer je aan het gamen bent met de Corsair HS80 draadloze headset met RGB verlichting wil je niet steeds stoppen als je het geluid harder of zachter wilt zetten. Gelukkig hoeft dit niet met deze headset. Dit komt door het feit dat op de oorschelpen verschillende knoppen aanwezig zijn. Tijdens het gamen kun je de instelling voor jezelf op een makkelijke manier aanpassen. Je voorkomt op die manier dat je tijdens het gamen steeds het geluid handmatig via de PC aan zal moeten passen. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te gebruiken voor het gamen, dit kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld films kijken. 

Corsair HS80 game headset met RGB verlichting

De geluidsinstelling zijn te bedienen met de knoppen, maar door gebruik te maken van de iCUE software kun je de geluidsinstelling helemaal aanpassen naar jouw zin. Het is dan een kwestie van kijken wat jezelf fijn vind en mooi vind klinken. Dit kan per persoon erg verschillen. De software is beschikbaar op de PC. Als je hier gebruik van maakt, hoor je het geluid op een echte 3D manier. Veel gamers vinden dit mooier geluid. 


4

Waarom kiezen voor deze headset?

Goed geluid en een goede prijs

De Corsair HS80 draadloze headset met RGB verlichting heeft vele verschillende voordelen. Al deze voordelen maken het een erg goede headset. Het is dan ook zeker aan te raden om als gamer te gaan voor deze headset. Dit komt vooral door het feit dat alles in te stellen is. Van het geluid instellen tot de verlichting instellen, alles is mogelijk. Je zorgt er dus echt voor dat de headset helemaal naar jouw zin is. Omdat hij ook nog eens erg comfortabel is, maakt dit het een goede headset om gebruik van te maken. Je kan er jaren plezier van hebben. 

Verder heeft deze headset een prima prijs voor wat je ervoor krijgt. Helemaal omdat de headset draadloos gebruikt kan worden, is het een prima prijs. Zeker niet iedere headset met dezelfde mogelijkheden zal deze prijs hebben. De headset heeft een goed geluid, goede microfoon en uitstekende verlichting. Hierdoor kun je hem makkelijk zelf gebruiken, maar ook een keer uitlenen. Je kan hem verstellen zoals jij dat zelf fijn vind en kan waarderen. Volg ook ons headset nieuws om op de hoogte van de laatste headset modellen te blijven.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general