Best beoordeeld

Cooler Master CK352 gaming toetsenbord

Prachtig toetsenbord verlicht met RGB verlichting die je zelf kunt instellen..
Beschikt over mechanische toetsen waardoor er geen vertraging is.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #10 in category Toetsenborden

Het Cooler Master CK352 beschikt over mechanische toetsen waardoor acties van gamers en mensen die typen nog sneller worden geregistreerd. Dit toetsenbord wordt ervaren als een toetsenbord waarbij je geen vertraging hebt. Daarnaast heeft dit toetsenbord RGB verlichting bij alle toetsen. Met de meegeleverde software kun je zelfs per toets instellen welke kleur en/of je wel of geen verlichting wil.

Daarnaast zit er ook een optische rode switch op. Hiermee kun jij zelf bepalen of je een feedback krijgt bij bepaalde toetsen of juist niet. Gamers hebben vaak meerdere apparaten met RGB verlichting. Het is een van de beste gaming toetsenborden van 2022 voor de computer of laptop. Daarom is het zo fijn dat je bij dit toetsenbord een reeks of alleen bepaalde knoppen kunt laten verlichten. Meestal is het standaard aan of uit, maar bij Cooler Master krijg je de volledige controle.

Cooler master mechanische toetsenborden

Waarom kiezen voor een mechanisch toetsenbord?

Een van de beste mechanische toetsenborden van 2022 is Cooler Master CK352 en hij is ook nog een super betaalbaar. Het is niet alleen voor de mensen die gamen een fijn toetsenbord, maar ook voor mensen die veel typen. Je hoort de aanslagen goed en veel mensen hebben vroeger op een typemachine geleerd te typen. Er zijn stiekem veel mensen die terug verlangen naar die dikke toetsen, want dat werkt nu eenmaal een stuk nauwkeurig. Of het sneller is dat is per persoon verschillende, maar efficiënter is het zeker.

Betaalbaar gaming toetsenbord met instelbare verlichting

Ook het design van dit toetsenbord is prachtig. Nu zul je het niet snel op een bedrijf zien, want het is niet echt representatief. Echter als je thuis werkt dan ziet niemand het en dan kun je lekker doen en laten wat je zelf wil. Het grootste pluspunt vinden wij dat je alle toetsen kunt personaliseren. Je bepaald zelf welke wel verlicht zijn en welke niet. Maar bovendien kun je ook nog eens de kleur uitkiezen.

Een aantal dingen waar je op kunt letten

Tips van de redactie bij het kopen van een game toetsenbord

Natuurlijk hebben wij je al verteld dat je qua prijs en mogelijkheden het beste kunt kiezen voor het Cooler Master CK352 toetsenbord. Echter is dat een persoonlijke smaak en zijn er altijd wel wat meer dingen waarover je moet nadenken. Koop dus niet te snel een toetsenbord, want vaak moet je hem dagelijks gebruiken. Hieronder een aantal tips.

  • Mechanische toetsenborden werken zonder vertraging
  • RGB verlichting zorgt voor een verlicht toetsenbord ook in het donker
  • Welke functies heeft een toetsenbord?
  • Draadloos of met draad?
  • Zit er nog meer bij?
Het is altijd verstandig om goed naar de prijs en kwaliteitsverhouding te kijken. Probeer ook de reviews in de gaten te houden, want dan weet je hoe andere mensen er over denken.

Onze eindscore

Cooler Master CK352 gaming toetsenbord

Wij vinden de Cooler Master CK352 een van de beste toetsenborden onder de 100 euro van 2022. Dit komt omdat hij naadloos werkt en je merkt meteen verschil met de toetsaanslagen. Normaliter is er enige vertraging merkbaar, maar dat is nu verleden tijd. Een ander leuke functie is de instelbare achtergrondverlichting. Dit kunnen wij niet genoeg benadrukken!

Pluspunten:

  • RGB verlichting die je per knop kunt regelen
  • Geen vertraging door mechanische toetsen
  • Ideaal voor gamers
  • Past prima bij andere computerapparatuur met RGB licht

Minpunten :

  • Werkt helaas niet draadloos

Eindscore : 9,3

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general