Computer nieuws overzicht November 2022

Computer nieuws overzicht November 2022

Deze maand hebben wij onze website aangevuld met weer een hoop nieuwe producten. Vanaf deze maand zijn wij namelijk ook begonnen met het reviewen van PC games. Daarnaast was het Black Friday en Cyber Monday. Deze unieke actieperiodes mag je niet gemist hebben. Daarnaast hebben we ook nieuwe computers en randapparaten aan onze website toegevoegd.

Nieuwe games toegevoegd aan onze website

We beginnen met de PC games die we sinds deze maand op onze website publiceren.

Fifa 23

Iets meer als een maand geleden verscheen Fifa 23 PC. Sindsdien heeft het zijn verwachtingen overtroffen. We hebben namelijk gezien dat het op grafisch gebied een stuk realistischer geworden is. Niet alleen het uiterlijk van de spelers, maar ook de bewegingen van de bal. Daarnaast is eindelijk het damesvoetbal ook aan deze computer game toegevoegd en nog vele dingen meer…

Age of Empires IV

Je kunt age of empires iv kopen sinds 28 Oktober 2021, maar het is nog steeds een van de beste verkochte games. Al meer als 20 jaren spelen we de beruchte Age of empire games en het blijft gewoon leuk om te doen. Het gaat namelijk niet alleen om het opbouwen van een stad, maar ook het beschermen is een belangrijke taak. Bovendien moet je ook je eigen grondstoffen verbouwen zodat er geld verdiend kan worden op de markt.

Computer en laptop deals November 2022

De computer en laptop deals van de maand November 2022 dat waren er veel. We kunnen ze natuurlijk niet inhoudelijke allemaal bespreken. Maar ook hebben we onderzoek gedaan naar wat nu een goede en betaalbare All in One PC is.

Black Friday en Cyber Monday Deals

Dit jaar begon Black Friday weer een week eerder en dat betekend dat er veel Black Friday Deals Mac waren. We hebben toen gezien dat je net iets oudere modellen, die wel over de snelste M1 chip van Apple beschikken tot wel 30% afgeprijsd waren. Een iMac is niet alleen een professionele computer, maar ook nog eens een met uitstraling. Bovendien neemt hij niet veel ruimte in beslag en kun je de kabels goed wegwerken. Vorige week waren er ook Cyber Monday laptop deals te krijgen voor de mensen die veel onderweg of op de zaak werken. Hierbij liepen de kortingen tot wel 50% op.

Een betaalbare All in One PC kopen

Als je een betaalbare All in One PC wil kopen die toch snel weet te presteren dan raden wij de hp-pavilion-24-ca0975nd zeker aan. Dit is namelijk het beste middenklasse model onder de €1000,- van 2022. Hij beschikt namelijk over een strak design, wat enigszins wel te vergelijke is met de luxe van een duurdere iMac. Bovendien heeft hij een Ryzen 5 processor hexacore, waardoor je toch wel die grafische programma’s kunt draaien. Ook wordt hij geleverd met vele extra’s zoals gratis Apple TV voor 3 maanden en 1 jaar antivirusbeveiliging van Norton bij Coolblue. Zo kun je meteen aan de slag!

Nieuw toetsenborden en muizen

Natuurlijk hebben we ook deze maand weer onderzoek gedaan naar nieuwe muizen en toetsenborden. Bovendien hebben we zelfs een goedkoop toetsenbord van topkwaliteit weten te spotten.

Veriplast toetsenbord

Het goedkoop draadloos toetsenbord van het merk Veriplast is zeker een aanrader. Hij tikt namelijk lekker snel doordat de toetsen niet te dik, maar ook zeker niet te dun zijn. Daarnaast zitten er ook multimedia toetsen op zodat je bijvoorbeeld een nummer op pauze kunt zetten als je een telefoontje krijgt. Daarnaast kun je hem met een USB poort aansluiten zonder dat je software hoeft te installeren.

Microsoft Arc bluetooth muis

De Microsoft bluetooth muis is een aanrader voor iedereen. Deze muis kun je namelijk niet alleen op de computer gebruiken, maar ook op andere bluetooth apparaten zoals bijvoorbeeld een tablet. Hij ziet er ontzettend modern uit, maar hij is vooral functioneel. Vele mensen hebben hem getest en minder klachten van krampen in de hand tijdens het werken. Daarnaast heeft hij een touch gedeelte dat je ook kunt gebruiken voor het scrollen en swipen.

Internetverbinding in huis verbeteren met een WIFI versterker

Je kunt de internetsnelheid in huis aanzienlijk verbeteren met de netgear plw1000 wifi versterker. Dit is namelijk een apparaatje waarmee je tot wel 1GB per seconde kunt herhalen op plekken waar geen of slecht internet is in huis. Het grote voordeel van dit specifieke model is toch wel dat je naast WIFI ook de mogelijkheid hebt om een LAN verbinding te maken. Dit zorgt ervoor dat gaming apparatuur nog sneller weet te presteren. Bovendien kun je de antennes richten zodat ook de WIFI verbinding sterk wordt.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general