Betaalbare gaming computers en laptops week 33

Betaalbare gaming computers en laptops week 33

Er zijn veel betaalbare gaming computers en laptops. De keuze kan soms best overweldigend zijn aangezien er veel is om te vergelijken. Zo is het niet alleen belangrijk hoe hij eruit ziet, maar ook over hoeveel aansluitingen hij beschikt. Daarnaast is de binnenkant het allerbelangrijkste. Dit omdat je voor gamen niet alleen een goede videokaart nodig hebt, maar ook een Core i5 CPU of Ryzen 5 CPU of hoger. Daarnaast is 8 GB werkgeheugen of meer ook een echte aanrader.

Betaalbare Acer Aspire Vero laptops

Er zijn veel betaalbare Acer Aspire Vero laptops en computers, maar wij hebben deze week gekozen voor de Acer Aspire Vero AV15-51-574G. Een van de grootste pluspunten is dat hij beschikt over een eigen app waarmee je het energieverbruik kunt verlagen. Vandaag de dag is stroom en gas duur, dus op de lange termijn kun je hier veel geld mee besparen. Hij beschikt ook over een vingerafdruk scanner, waardoor alleen jij kunt inloggen. Dit is een extra veiligheidstool om je gegevens veilig te bewaren.

Deze laptop heeft een Quad Core I5 processor die in turbostand tot wel 4,5 GHZ gaat. Daarnaast zit er ook 16 GB ingebouwd, maar dit kun je relatief goedkoop ook upgraden. Er zijn namelijk 2 sloten gevuld met 8 GB per slot. Daarnaast start hij super snel op door de 512 GB SSD schijf. Tevens beschikt hij over 4 USB poorten waardoor je ook makkelijk andere apparaten hierop kunt aansluiten. Natuurlijk is hij ook voorzien van Bluetooth en WIFI zodat je ook draadloos kunt werken.

Een ander voordeel is dat hij over een numpad beschikt waardoor ook administratieve werkzaamheden snel gedaan kunnen worden. Het is een van de weinige modellen die dat heeft, maar dat is ook wel de reden dat hij veel zakelijk verkocht wordt. Tevens typt hij lekker stil en fijn waardoor andere mensen er ook geen last van hebben. Hij is ook nog eens heel compact en dun waardoor je hem overal mee naar toe kunt nemen. Last but not least is hij ook nog eens gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic waardoor hij ook duurzaam is.

Krachtige Lenovo game computers

Naast krachtige laptops heeft Lenovo ook game computers. De Lenovo Legion T5 26AMR5 90RC019WMH is daar een goed voorbeeld van. Deze beschikt namelijk over ingebouwde LED verlichting waardoor hij ook de kamer kan verlichten. Dit is typisch iets waar gamers bij hun aankoop ook op letten. Daarnaast heeft hij een stoer uitstraling door het raster kan je een beetje naar binnen krijgen. Het is ook geen probleem om meerdere schermen op deze desktop aan te sluiten.

Natuurlijk beschikt hij voor deze relatief dure prijs ook over prachtige specificaties waardoor hij toch echt wel zijn investering waard is. Hij heeft namelijk een AMD Ryzen 5 Hexa Core processor die in de turbostand tot wel 4,4 GHZ gaat, maar standaard haalt hij al 3,9 GHZ wat best uniek en goed is voor een gaming PC. Standaard beschikt hij over 16 GB DDR4 RAM geheugen verdeeld over 2 sloten. Echter zijn er 4 sloten en kun je hem upgraden tot maximaal 128 GB.

Hij start ook vlot op door de 512 GB SSD schijf waar je meerdere games op kunt slaan. Echter gaat veel ook online vandaag de dag en daarom heb je ook vaak geen grotere SSD schijf nodig. Daarnaast heeft hij een krachtige videokaart met 12 GDDR6 waarmee je ook de nieuwste games kunt spelen.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general