Betaalbare 2TB Samsung Extern SSD schijf

De Samsung 2TB SSD schijf beschikt over een metalen uiterlijk en dat zorgt ook voor een strakke uitstraling. Daarnaast werkt hij super snel waardoor je een film al binnen een minuut op deze schijf kunt zetten. Tevens krijg je bij Coolblue 3 jaar garantie. Het is een investering, maar dat is het waard.
€199,- Koop Nu
1

Betaalbare 2TB Samsung Extern SSD schijf

Voor een scherpe prijs veel extra opslag

De Betaalbare 2TB Samsung Extern SSD schijf wordt het goedkoopste geleverd in een rode kleur, maar is eventueel tegen een meerprijs ook verkrijgbaar in andere kleuren. Het is zeker een aanrader voor bedrijven en mensen die veel films en video’s op een externe schijf zetten. Je kunt ze namelijk 2x zo snel op deze schijf zetten en bij veelgebruikers geeft dat veel voordelen. Lezen doet hij namelijk met 1050 MB per seconde en schrijven met 1000 MB per seconde.

Om je een idee van de snelheid te geven betekent dit dat een film die gemaakt is in 4K kwaliteit binnen 1 minuut op je schijf staat. Deze hebben namelijk een gemiddelde grootte van 50 Gigabyte. Het dagelijkse werk van het kopiëren of verplaatsen van bestanden gebeurd in enkele secondes en dat verschil merk je echt. Daarnaast is hij gemaakt van een stevig materiaal waardoor de levensduur lang is en hij ook wel tegen een stootje kan.

Een merk waar je op kunt rekenen en die bekend staat om de lange levensduur

2

Wat maakt deze betaalbare SSD schijf uniek?

De unieke krachten van deze Samsung schijf

Wij vinden dat de Betaalbare Samsung T7 SSD schijf zichzelf echt goed op de kaart zet met de hoge snelheid. 2 TB kun je een prijsklasse lager krijgen daar zijn we ons van bewust, maar meestal verplaatsen de bestanden zich dan ook 2 tot 4 keer minder snel. Het is dus even een investering, maar de meeste mensen doen ook 5 tot 10 jaar met een externe SSD schijf. Als je dit tegenover elkaar wegstreept dan kun je beter 1 keer goed investeren. Daarnaast is het ook gemaakt van duurzaam materiaal en de kans dat dit kapot gaat door oververhitting, stoten of andere vormen van schade is een stuk kleiner.

Daarnaast heeft deze schijf ook een compact formaat. Hij past gewoon in je broekzak waardoor je hem ook makkelijk overal mee naar toe neemt. Je kunt hem gebruiken voor zowel computers als laptops en op beide apparaten werkt hij even snel. Daarnaast garandeert Samsung een valbestendigheid van 2 meter. Laat je hem vallen onder de 2 meter en gaat hij toch defect, dan valt dit binnen de garantie. Tevens kun je hem op zowel een USB A alsmede de USB C poort aansluiten.

3

Alle voor en nadelen in een overzicht

Wat zijn de plus- en minpunten?

Het grootste voordeel van de Betaalbare Samsung T7 SSD schijf is toch wel dat hij met 1000 Megabyte per seconde bestanden op een schijf kan zetten. Daarnaast leest hij met 1050 Megabyte per seconde de bestanden die erop staan. Dit zorgt ervoor dat je in een paar minuten tijd veel bestanden of een complete backup naar deze schijf verplaatst. Daarnaast is hij gemaakt van een metalen buitenkant waardoor hij goed bestand is tegen een stootje. Door het kleine en compacte formaat komt dit sneller voor, omdat mensen deze ook vaak in de broekzak meenemen. Hier heeft Samsung dus vooraf al goed over nagedacht!

Betaalbare Samsung T7 SSD schijf kopen

Sommige mensen vinden het veel geld voor een externe schijf. Echter zijn wij van mening dat je soms ook een keer in de toekomst moet investeren. Zeker als je het apparaat veelvuldig gebruikt. Het is misschien veel geld, maar je bestanden staan wel altijd veilig op een extern apparaat. Als er dan iets gebeurd met de computer, dan heb je nog altijd beschikking over je gegevens. Dit is aan het eind van de rit vooral voor bedrijven en mensen die veel downloaden een groot voordel.


4

Dit is het oordeel van ons team

Onze mening over de externe SSD schijf van Samsung

De Betaalbare Samsung T7 SSD schijf krijgt van ons een dikke 9. Als we er al een minpuntje over moeten geven is dat het formaat best wel klein is. Hierdoor kun je nogal moeten zoeken in een tas naar de schijf, maar de meeste mensen ervaren dit juist als prettig. Je kunt hem namelijk ook gewoon in je jaszak of een kleine tas stoppen. Hiervoor heb je dus geen grote laptoptas of iets dergelijks nodig. Hij werkt daarnaast super snel en daar kan bijna geen een schijf aan tippen. Natuurlijk zijn er wel uitzonderingen, maar dan betaal je al snel honderd euro of meer extra.

Ook zijn wij erg te spreken over de kwaliteit die Samsung biedt. Zij geven namelijk een garantie dat er niks met de schijf gebeurd als je hem van 2 meter of lager valt. Tevens zit er ook gewoon fabrieksgarantie op, want ook machines kunnen een foutje maken tijdens de productie. Dit gebeurd maar heel weinig, maar toch netjes dat je 3 jaar garantie krijgt. Veel bedrijven geven immers maar 1 tot 2 jaar.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general