Betaalbare 24 inch HP All in One PC

Betaalbare 24 inch HP All in One PC

De Betaalbare 24 inch HP All in One PC is een computer die voor zowel zakelijk gebruik geschikt is alsmede thuis gebruik. Wij hebben deze computer ook zelfs getest en hij blijkt hartstikke goed te werken met Adobe Photoshop. Dit is ideaal voor mensen die foto’s bewerken of grafische elementen daaraan willen toevoegen. Daarnaast start hij ook vlot op door de 512 GB SSD schijf. Standaard wordt hij geleverd met Windows 11, wat een stuk beter werkt als zijn voorganger Windows 10.

De computer zit weggewerkt in het beeldscherm en daardoor bespaar je veel ruimte. Standaard wordt hij geleverd met zowel een bedrade muis alsmede een toetsenbord met draad. Eventueel kun je dit ook vervangen door een betaalbaar toetsenbord te kopen wat draadloos merkt, maar in principe maakt dat niet veel verschil. Momenteel krijg je bij Coolblue ook 1 jaar Gratis Norton antivirus waardoor je gegevens altijd veilig zijn.

Een snelle computer voor bedrijven

De Betaalbare 24 inch HP All in One PC is tevens ook een snelle computer. Door de AMD Ryzen 5 processor start hij niet alleen snel op, maar je draait ook meer programma’s tegelijkertijd zonder snelheid in te leveren.. Ook het 8 GB RAM werkgeheugen draagt hieraan bij. Hij doet er maximaal 15 seconden over om volledig opgestart te zijn. Het beeld is ook prachtig, want dit beschikt over IPS. Hierdoor heb je niet alleen een betere kijkhoek, maar ook levendige kleuren en betere contrasten. Het formaat van 24 inch werkt prettig en je ziet alles op 1 scherm.

Hij beschikt over een SSD schijf van 512 gigabyte. Dit is meer als voldoende ruimte om tientallen programma’s en honderden bestanden op te slaan. Heb je hier niet genoeg aan? Dan raden wij je aan om een cloud dienst daarvoor af te nemen. Door je harde schijf niet helemaal vol te zetten zorg je ervoor dat hij ook snel blijft werken. Een clouddienst kost gemiddeld tussen de €1 en €7,50 per maand, wat niet veel geld is.

Achterzijde HP 24-cb0908nd Qwerty

Aan de achterkant beschikt hij over 3 USB poorten. 1 van deze poorten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een externe harde schijf, want deze kan snelheden halen van 5 GB per seconde. De andere 2 poorten worden in de meeste gevallen gebruikt voor het toetsenbord en de muis. Als je niet genoeg hebt aan 3 USB poorten dan kun je voor een paar tientjes een hub kopen om dit uit te breiden, maar meestal is het ruim voldoende. Daarnaast zit er ook een HDMI out poort op waarmee je eventueel een extra scherm kunt aansluiten. Ook zit er een LAN poort op voor een internetverbinding met kabel, maar de meeste mensen maken gebruik van de ingebouwde WIFI 6 technologie.

Wat kun je allemaal met deze krachtige machine?

Het precies typenummer van de betaalbare 24 inch HP All in One PC is HP All-in-One 24-cb0908nd. Je kunt erg veel met deze computer, maar we zullen het kort houden. Het is een computer die je kunt gebruiken als bedrijf omdat je makkelijk meerdere apps en programma’s tegelijk kunt openen. Daarnaast beschikt hij ook over bluetooth, waardoor je makkelijk verbinding maakt met andere apparaten zoals een smartphone of tablet. Hij heeft een hexacore Ryzen 5 processor met snelheden tussen de 2,1 GHZ en 4GHZ. Voor mensen die niet weten wat hexacore is, dat is niet 4x maar 6x en dat zorgt voor die extra snelle werking.

Een All in one PC die voor het hele gezin of bedrijf te gebruiken is

Onze eindbeoordeling over de betaalbare 24 inch HP All in One PC

Wij vinden de betaalbare 24 inch HP All in One PC een echt snelheidsmonster. Zeker gezien de prijs van €749,- kan je het geen miskoop noemen. Hij krijgt van ons een 8,5 puur omdat de prijs precies is wat je bij deze specificaties mag verwachten. Eigenlijk is het best laag, maar daar probeert HP ook altijd op in te spelen. Het grootste voordeel is toch wel dat je bureau geen rommel wordt. Je hebt namelijk geen kast die je ergens weg moet monteren, maar alleen een scherm. In dit scherm zit de computer zelf verwerkt en hij is erg smal waardoor hij bijna overal geplaatst kan worden.

Eindoordeel


8.5Expert Score
Betaalbare 24 inch HP All in One PC

Een krachtige machine die niet alleen voor thuisgebruik, maar zeker ook voor zakelijk gebruik geschikt is.

Ontwerp
9.5
Prestaties
8.5
Gaming
7.5
Foto bewerking
8.5
Prijs
8.5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general