Betaalbaar een Apple MacBook Air kopen

Apple MacBook Air 13.3 (november 2020)

Als je betaalbaar een Macbook wil kunnen kopen dan is de Apple MacBook Air 13.3 2020 zeker een aanrader. Hij lijkt wat jaartjes oud, maar toch beschikt deze versie al over de nieuwe Apple M1 chip. Deze zorgt ervoor dat je het maximale uit je laptop kunt halen. Bovendien is qua uitstraling de Macbook ook een aanrader. Steeds meer studenten gebruiken hem, maar ook in de zakelijke wereld wordt er bij gezworen. Bovendien heeft dit naast de 8 core M1 processor ook nog eens 8 GB aan werkgeheugen. Zo kun je vlekkeloos meerdere apps langs elkaar draaien.

Een ander voordeel is toch wel het lichte gewicht. Met 1,3 KG neem je hem zo overal mee naar toe. Veelal wordt de Macbook daarom ook gebruikt door adviseurs die bij klanten langsgaan. Ook beschikt hij over een krachtigevideokaart waarmee je dus ook foto’s prima kunt bewerken op deze laptop. Het enige minpunt is dat de SSD schijf maar 256 GB is. Echter kun je dit met clouddiensten voor een paar euro per maand al flink uitbreiden.

Een macbook zakelijk gebruiken

De Apple MacBook Air 2020 is zeker een aanrader voor de zakelijke branche. Het is een lichtgewicht laptop die over snelle prestaties beschikt. Ga je een vergadering geven of wil je gewoon bij de klant wat op de computer kunnen laten zien? Dan is de macbook toch wel echt een totaaloplossing. Bovendien is het ook een laptop die altijd weet te presteren. Dus vaak wordt hier ook in geïnvesteerd door de werkgever als mensen thuis werken. Het is een eenmalige investering die zich in paar weken vanwege het tempo al weet terug te verdienen.

Daarnaast is hij qua gewicht licht en daardoor kun je hem makkelijk naar klanten of naar huis meenemen. Bovendien is op deze laptop standaard Mac OS Big Sur geïnstalleerd. Deze OS is speciaal gemaakt voor de M1 processor en om het maximale qua prestaties daaruit te halen. Eventueel kun je deze laptop op de zaak ook op een ander monitor aansluiten. Zo kun je op 2 schermen werken en dat verhoogt weer de productiviteit.

Betaalbaar een Apple MacBook Air  kopen
Bovenaanzicht

De voordelen van een macbook ten op zichte van een laptop

Een Macbook zoals de Apple MacBook Air 13.3 2020 is niet te vergelijken met een computer of laptop. Een van de grootste voordelen is dat Apple relatief weinig modellen heeft. Hierdoor wordt de keuze beperkt en dat zorgt voor minder keuze stress. Voor de mensen die een iMac of Macbook gewend zijn bestaat er ook geen andere laptop. Het is namelijk een eenvoudig systeem om te bedienen als nieuweling, maar ook als ervaren gebruiker. Daarnaast is het zogenaamde eco systeem toch ook wel belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je alle apparaten makkelijk kunt synchroniseren met elkaar.

Deze laptops worden vaak gebruikt door bedrijven die hun personeel op pad sturen. Zij kunnen via de cloud toegang krijgen tot alle bestanden. Ze hoeven deze niet op de computer op te slaan, waardoor ze kostbare ruimte besparen. Zo werkt de laptop altijd lekker snel als je bij de klant bent. Maar ook wordt hij veel gekocht door de consumenten. Vooral voor het streamen, maar ook vanwege het touchscreen. Er is niets zo heerlijk als een laptop met touchscreen.

Laptops die er strak uit zien en weten te presteren!

Dit is het oordeel van onze redactie over Apple MacBook Air 13.3 (November 2020)

Je kunt de Apple MacBook Air betaalbaar kopen door voor het 2020 model te kiezen. Deze is een stuk goedkoper als de nieuwe modellen, maar hij beschikt wel al over de krachtige 8 core M1 processor. Daarnaast heeft dit model ook een goede videokaart waardoor je lekker kunt bingen of foto’s kunt bewerken. Een ander bijkomend voordeel is dat je hem ook nog op een externe monitor kunt aansluiten. Zo werk je super snel alleen dan met 2 schermen.

Eindoordeel


De Macbook is een krachtpatser en krijgt van ons dan ook een ruime 8.7. Het is een laptop waar je even een investering voor moet doen, maar dat compenseert de levensduur ruimschoots. Macbooks gaan vaak langer mee en raken ook iets minder snel beschadigd. Daarnaast is MacOS schoner als Windows 11. Dit betekent dat je minder achtergrondapps hebt en dus langer kunt genieten van die krachtige prestaties.

8.7Expert Score
Apple MacBook Air 13.3 November 2020

Voor basis toepassingen en dagelijkse bezigheden is dit zeker een geschikte laptop met een gunstig prijskaartje.

Ontwerp
9
Prestaties
8.5
Gaming
7.5
Foto bewerking
9.5
Prijs
9

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general