BenQ Mobiuz EX2710Q

Het 27 Inch QHD scherm van BenQ geeft haarscherp beeld en is ideaal voor gamers. Ook is het goed te gebruiken als zakelijke HD monitor. Tevens heeft dit scherm een hoge verversingssnelheid waardoor het ook wel voor de PS5 of Xbox Series X wordt gebruikt, Voor bedrijven in de zakelijke of grafische sector is het zeker ook een aanrader!
€499.- Koop Nu
1

BenQ Mobiuz EX2710Q

BenQ 27 Inch QHD beeldscherm

De BenQ Mobiuz EX2710Q monitor beschikt over een QHD scherm. Hierdoor heb je wel 2x zo’n scherp beeld waardoor kleuren en animaties meer tot leven komen. Daarnaast staat het beeld ook een stuk dichter bij de realiteit. En bij het kopen van een scherm let je vooral juist daarop. Het is immers een investering die je doet voor 5 tot 10 jaar. Dit dan ook een van de redenen dat hij veel gebruikt wordt voor gaming en grafische toepassingen.

Daarnaast beschikt dit scherm over een hoge verversingssnelheid. Hierdoor zijn vertragingen in het beeld grotendeels uitgesloten. Tevens heeft hij een reactietijd van minder als 1 milliseconden. Daarnaast beschikt het scherm ook over de HDR 400 techniek die ervoor zorgt dat de kleuren binnen het DCI-P3 profiel blijven. Als je eenmaal gewend bent aan deze monitor dan wil je niet meer anders. Het beeld komt door de levendige kleuren echt tot leven.

Levendige kleuren en een realistische ervaring met deze monitor!

2

Gebruik hem ook voor gamen

Gamingmogelijkheden op 27 Inch

Het BenQ Mobiuz EX2710Q scherm wordt ook veel als gaming monitor ingezet. Je kunt hem namelijk niet alleen op de PC gebruiken, maar ook op gamingconsoles zoals de Playstation 5 of Microsoft Xbox Series X. Echter is er nog steeds niets leuker als gamen met een computer. De bediening is namelijk een stuk anders. En de meeste mensen ervaren computer gaming als veel prettiger.

Je ziet alle beelden van het spel op haarscherp beeld door de HDR 400 techniek. Tevens zijn donkere ruimtes ook goed zichtbaar op een QHD monitor. De kleuren zijn een stuk levendiger en echter op dit scherm als je het vergelijkt met een standaard scherm. Ook kun je alle hoeken van het scherm goed en helder zien. En zo zijn er nog tientallen voordelen meer op te noemen.

3

Zakelijk de BenQ Mobiuz EX2710Q monitor kopen

Zakelijke voordelen van deze monitor

Voor bedrijven in de grafische sector is de BenQ Mobiuz EX2710Q monitor zeker een aanrader. Je kunt de weergave namelijk op net wat meer pixels zetten. Zo gebruik je er niet 1280 maximaal, maar 1440. Daarnaast geeft het beeld kleuren ook meer diepte en realiteit. Hierdoor zie je dus zonder te printen al of je de juiste kleuren hebt gebruikt. Daarnaast heb je een breed werkgebied, wat in de grafische sector onmisbaar is.

Goedkope BenQ 27 inch monitor

Natuurlijk kun je dit scherm ook gebruiken als je niet in de grafische sector actief bent. Hoe helder en duidelijker het beeld is hoe effectiever mensen gaan werken. Uiteindelijk bevordert een goede monitor het tempo net zoals een toetsenbord of muis. Daarnaast is het ook handig als er veel tutorials worden bekeken. Denk hierbij aan een power point presentatie of een YouTube video.


4

Onze conclusie

Wij geven dit scherm een dikke 9!

De redactie van PCbetaalbaar.nl geeft de BenQ Mobiuz EX2710Q monitor een dikke 9. Dit omdat de kwalteit van QHD schermen niet overtroffen kan worden. Daarnaast heeft hij ook nog eens een goede en snelle reactietijd. Hierdoor zijn vertragingen verleden tijd. Tevens zie je ook echt wel verschil als je hem langs een normale monitor zet. De kleuren en helderheid zijn totaal niet te vergelijken met een standaard computerscherm.

De kwaliteit die je krijgt voor dit scherm is goed in verhouding met de prijs. Voor €499,- kan je immers geen beter scherm kopen als dit 27 inch model.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general