Audio-Technica ATH-M50X- Betaalbare PC headset

De Audio-Technica ATH-M50X Zwart heeft een prachtige uitstraling. Bovendien kun je vooral de lage tonen goed horen met deze gaming / DJ headset. Daarnaast is hij te gebruiken voor bijna alle apparaten die beschikken over een 3.5mm jack aansluiting. Daarnaast zit hij ook nog eens comfortabel ook als je hem lang draagt.
€149,99 Koop Nu
1

Audio-Technica ATH-M50X- Betaalbare PC headset

PC Headset met kantelbare oorschelpen

De Audio-Technica ATH-M50X is een betaalbare PC headset die gemaakt is van zeer degelijke materialen. Het is een headset voor de computer die al jaren verkocht wordt en positief ervaren wordt door de mensen. Hij zit namelijk erg prettig, ook als je lange videogesprekken hebt of aan het gamen bent. Daarnaast zijn de lage tonen heel goed te horen met deze headset. Vooral voor DJ’s is dit een pré want zij moeten hier de muziek luisteren die ze na het huidige nummer willen afspelen.

Deze headset beschikt helaas niet over een microfoon. Dot komt doordat hij eigenlijk voor DJ’s ontworpen is. Je kan op de laptop of PC een externe microfoon aansluiten voor multiplayer games. Het voordeel van een losse microfoon is dat je toch ook wel beter hoorbaar bent. Ook kun je hem opvouwen zodat je hem mee kunt nemen buiten de deur. Dit is wel een groot pluspunt van deze bedrade headset.

Kantel de oorschelpen om met een oor te luisteren

2

Betaalbare headset met draad

Geen last van haperingen door de 3.5 mm jack aansluiting

Een van de beste headsets van 2022 op het gebied van een niet draadloze headset is toch wel Audio-Technica ATH-M50X. Hij heeft namelijk een afneembare kabel, dus mocht de kabel stuk gaan dan hoef je geen nieuwe headset, maar een kabel te kopen. Hij is speciaal ontwikkeld voor studio gebruik, maar ook is het een van de beste headsets voor het streamen van muziek, series en films. Er wordt gebruik gemaakt van unieke Japanse technieken waardoor de bass en lage tonen extra goed hoorbaar zijn. Je kunt er dus lekker rock muziek mee draaien, maar ook hardstyle en hardcore.

Het is ook mogelijk om een microfoon te kopen die je kunt gebruiken als je met mensen wil vergaderen of te communiceren tijdens het gamen. Bij Audio-Technica hebben ze een prachtige microfoon op een statief met de naam ATGM-2. Ook deze is van hoge kwaliteit, want dit bedrijf werkt al 60 jaar met de Japanse technologieën. De 45mm kussens zitten overigens erg comfortabel en je hebt niet eens een idee dat je hem draagt. Hij klemt namelijk niet, maar ook zweet je niet snel.

3

Wat maakt deze headset uniek en betaalbaar?

Een headset die je al DJ of gamer kunt gebruiken

De Audio-Technica ATH-M50X is een betaalbare headset voor de computer, maar het is er niet zomaar eentje. Het is een merk wat wellicht niet erg bekend is, maar ze hebben wel een hoogwaardige kwaliteit. Dat je zie direct aan de headset, maar ook als je muziek aan het luisteren bent merk je dit direct. Het is wellicht een ander geluid als je gewend bent. Maar het is uitermate geschikt voor de dagelijkse bezigheden zoals muziek, films en gamen.

Betaalbare PC headset

Hij is daarnaast ook op te vouwen waardoor je hem overal makkelijk mee naar toe kunt nemen. Vandaag de dag hebben we vele loze uren waar we toch vaak kiezen voor een headset voor het luisteren van muziek of streamen van series en films. Je kunt hem daarnaast niet alleen op de computer gebruiken, maar ook kun je hem op een telefoon of tablet aansluiten met een 3.5 mm jack aansluiting. Daarnaast ontvang je 3 kabels, wat redelijk luxe is voor een headset.


4

Dit is ons eindoordeel van de Audio-Technica ATH-M50X Zwart

Betaalbare prijs voor de basisfuncties die je krijgt!

Wij vinden dat de Audio-Technica ATH-M50X zeker een dikke 8 verdient aangezien hij bijna alles heeft wat je nodig hebt. Het geluid is van een hoge kwaliteit en dat komt door de unieke Japanse Technologieën hiervoor gebruikt worden. Het enige minpuntje is dat hij geen microfoon heeft, maar deze kun je los eentje aanschaffen. Qua looks is het ook een prachtige headset want hij is mooi afgewerkt. Daarnaast heeft hij ook een stoere uitstraling.

Het geluid wordt over het algemeen als zuiver ervaren. Vooral de bass is echt een groot pluspunt, want hardcore en rockmuziek zijn net alsof je op een concert bent. Wij hebben het meerdere mensen gevraagd hoe zij deze headset ervaren. En zij hebben na 2 a 3 jaar nog steeds geen klachten. Er zijn zelfs mensen die al 6 jaar deze headset zonder problemen gebruiken.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general