Asus Expertcenter – Zakelijke Computer

Asus Expertcenter – Zakelijke Computer

De Asus Expertcenter is een zakelijke computer voor een betaalbare prijs en wat ons betreft de beste computer zakelijk gezien van 2022. Je hebt namelijk een goede hexacore Intel Core i5 processor die in turbo stand wel 4.4 GHZ kan halen. Het is geen Quadcore, maar een Hexacore en dat betekend dat je nog meer programma’s tegelijkertijd kunt draaien. Hij heeft namelijk 6 in plaats van 4 processorkernen en dat verschil merk je wel degelijk. Bovendien heeft hij een werkgeheugen van 8 GB en een Intel UHD Graphics 630. Hierdoor draait hij ook gemakkelijk grafische apps zoals Adobe Photoshop op een goede snelheid.

Tevens beschikt hij over een 256 GB SSD schijf waardoor hij super snel Windows 10 kan opstarten. Daarnaast zit er ook een harde schijf (HDD) in van 1 TB wat meer als voldoende is voor 90% van de bedrijven. Je krijgt dus ook echt waar voor je geld. Daarnaast beschikt hij aan de voorkant over 4 USB aansluitingen en aan de achterkant ook 4. Dit zorgt ervoor dat je de kabels goed kan wegwerken, maar ook dat je voldoende andere rand appratuur kunt aansluiten. Denk hierbij aan een externe harde schijf of bijvoorbeeld een oplaadkabel van een telefoon.

Aan beide kanten zijn 2 super snelle USB poorten die tot wel 5 gigabyte per seconde kunnen schrijven of lezen. Het overzetten van bestanden voor mensen die ook thuiswerken is dus super snel gebeurd. Hierdoor verhoogt de productiviteit van een bedrijf en daarmee heb je de investering zo terug verdiend.

Tips voor zakelijk computer kopen

Bij het zakelijk kopen van een computer zijn er een aantal dingen waar je goed op moet letten. Zo is de prijs voor de meeste bedrijven het belangrijkst, echter zijn prestaties nog belangrijker. Soms kun je beter even wat meer investeren, want dit verdien je zo terug doordat het werk sneller klaar is. In dit voorbeeld hebben wij daarom gekozen voor de zakelijke computer Asus Expertcenter – D500SCES-511400001X. Deze beschikt namelijk over alles wat je nodig hebt. Snelle prestaties en voldoende aansluitingen om de computer op een later moment ook met randapparaten uit te kunnen breiden.

Dit model beschikt over zowel een HDMI als DVI aansluiting waardoor je dus ook meerdere monitoren erop kunt aansluiten. Je ziet dat op steeds meer bedrijven omdat multitasken op de klantenservice zo een stuk makkelijker is. Het bespaart tijd, de klant is sneller geholpen en daardoor heb je voldoende tijd voor nieuwe klanten. Daarnaast zorgt het ook voor vertrouwen en zal die klant in de toekomst bij je terug komen.

Tevens heb je naast WIFI ook de mogelijkheid om een bekabelde internetverbinding aan te sluiten door de LAN poort. Dit wordt ook steeds meer gebruikt omdat de snelheid dan vele malen beter is. We werken immers ook veel via de browser en via clouddiensten zodat de gegevens overal te raadplegen zijn. Standaard zit dit niet meer altijd op computers, maar dit specifieke model wel!

Zakelijk computer Asus core i5
De i5 processor zorgt voor snelle prestaties

Waarom het Asus expertcenter ?

De zakelijke computer Asus Expertcenter is niet te groot in zijn formaat, maar ook niet te klein. Dit zorgt dat je hem zowel in een kast kunt plaatsen alsmede op een bureau onder bijvoorbeeld een monitor. Op deze manier bespaar je ruimte en kun je ook meer medewerkers op een bureau of tafel laten werken. Daarnaast is hij van alle gemakken voorzien om eventuele andere apparaten aan te sluiten door de in totaal 8 USB poorten. Bovendien zit zowel de headset aansluiting alsmede 4 USB poorten aan de voorzijde zodat het plug en play wordt.

Kies voor snelheid en bespaar jarenlang personeelskosten!

Tevens heeft Asus er ook voor gekozen om hem mat af te werken waardoor hij een strakke uitstraling heeft. Een van de grootste voordelen vinden wij toch ook wel dat hij weinig tot geen geluid maakt. Hierdoor is het ook niet storend wanneer je met een collega overlegt of een klant aan de telefoon hebt. Ook als je meerdere programma’s gebruikt maakt hij geen herrie en dat is best uniek voor deze betaalbare prijs.

Ons eindoordeel voor deze zakelijke computer van Asus

Als je een computer zakelijk gaat kopen dan wil je er zeker van zijn dat hij weet te presteren, maar ook dat hij te betalen is. De zakelijke Asus Expercenter computer beschikt over alle gemakken waardoor snelheid goed te halen is. Hij beschikt namelijk over een snelle opstart met de SSD schijf van 256 gigabyte. Maar ook is er voldoende opslag door de 1 TB HDD die er ook in zit.

Eindoordeel


8.2Expert Score
Asus Expertcenter – D500SCES-511400001X

De Hexacore i5 processor zorgt voor snelle prestaties en een betaalbare prijs. Daarnaast is hij compact en erg stil wat ook belangrijk is!

Ontwerp
8.5
Prestaties
9
Meerdere programma’s tegelijkertijd gebruiken
8
Grafische toepassingen
7
Prijs
8.5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general