Best beoordeeld

Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok en Touch ID

Eenvoudig te verbinden met bluetooth aan Apple apparaten
Login met touch ID en bespaar veel tijd!
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Toetsenborden

Het Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok en Touch ID toetsenbord is een uitstekend toetsenbord om te verbinden aan bluetooth. Het toetsenbord kan alle Apple computers verbonden worden. Je kan erg snel typen met het toetsenbord. Niet alleen door de letters, maar het numerieke blok is apart van de rest van het toetsenbord. Daardoor is het veel makkelijker om door te typen.

Dit toetsenbord is een erg handig draadloos toetsenbord. De accu kan maar liefst een maand mee gaan. Daarna zal je hem pas hoeven opladen. Hij is erg makkelijk aan te sluiten met een usb stick die er bij geleverd wordt. Wanneer je deze in je computer hebt zitten, kan het toetsenbord direct verbinden aan de PC. Hierdoor heb je nooit gedoe met het juist verbinden van het toetsenbord.

Verder heeft het toetsenbord een prima formaat. Het is een formaat waarbij je makkelijke alle toetsen kan raken ook al heb je wat kleinere handen. Omdat het toetsenbord niet zo zwaar is, kun je hem makkelijk verplaatsen. Je zal zelfs op een afstandje van je computer kunnen zitten en nog steeds kunnen typen.

MAC accessoires

Waarom kiezen een Apple toetsenbord?

Wanneer je een MAC computer hebt is de Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok en Touch ID een goede optie voor jou. Dit komt doordat dit soorten toetsenborden specifiek worden gemaakt voor een MAC. Je kan daardoor ontzettend makkelijk je toetsenbord met een MAC verbinden zonder enige problemen. Het is wel belangrijk om te onthouden dat dit toetsenbord is alleen geschikt voor Mac met Apple Silicon en macOS 11.4 of hoger. Voor een wat oudere MAC zal dit toetsenbord zijn werk niet op de juiste manier doen.

Dit Apple toetsenbord scoort GEMIDDELD een 9,6 bij verschillende webshops!

Verder is dit toetsenbord ideaal in zijn gebruik omdat hij Touch ID heeft. Hierdoor kun je het toetsenbord gebruiken om in te loggen om een erg makkelijke manier. Je kan je vingerafdruk instellen zonder enige moeite. Zodra je in je MAC moet, kun je makkelijk je vingerafdruk gebruiken. Omdat de toetsen vrij vlak zijn, is het een makkelijke manier om snel te leren typen. Je kunt met een toetsenbord met vlakke toetsen vaak sneller over de toetsen heen gaan dan wanneer de toetsen vrij hoog zijn.

Origineel apple keyboard kopen

Goede tips voor de koop

Waar kijk je naar bij een Apple toetsenbord?

Voordat je een Apple toetsenbord gaat kopen is het belangrijk om met bepaalde dingen rekening te houden. Op die manier weet je of het toetsenbord daadwerkelijk iets voor jou gaat zijn?

 • Is het toetsenbord draadloos?
 • Zijn de toetsen vlak of staan ze omhoog?
 • Heeft het toetsenbord touch ID?
 • Heeft het toetsenbord een numeriek blok?
 • Welke overige functies heeft het toetsenbord?
Door verschillende online winkels met elkaar te vergelijken, zal je snel zien dat er verschil kan zitten in de prijs. Wanneer je een vergelijkfunctie gebruikt kun je direct zien wat je voor welke prijs kan krijgen.

Totale score

Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok en Touch ID

Het Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok en Touch ID is zeer zeker een toetsenbord om aan te raden. Voor een MAC is het toetsenbord op een vrij eenvoudige manier te gebruiken. Je merkt aan het toetsenbord dat je wat sneller kan typen door de vlakke toetsen. Daarnaast is hij ontzettend makkelijk te verbinden. Hier hoef je geen enkele moeite voor te doen. Het toetsenbord is niet per se heel goedkoop, maar hij zal wel jaren mee kunnen gaan. Daarom is het zeker een investering waar je over na zal kunnen denken.

Pluspunten:

 • Vlakke toetsen voor typsnelheid
 • Snelle installatie
 • Touch ID
 • Een apart numeriek toetsenblok

Minpunten :

 • Werkt alleen bij  Mac met Apple Silicon en macOS 11.4 of hoger
 • Is niet geschikt voor gamen

Eindscore : 9,6

Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok en Touch ID
Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok en Touch ID
€ 205

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general