Apple iMac 24 inch (2021) 

Apple iMac 24 inch (2021) 

De Apple iMac 24 inch (2021) is een computer die supersnel opstart. Deze all in one PC van Apple beschikt over de razendsnelle M1 processor. Hij is speciaal ontworpen voor het bewerken van foto’s en video’s, maar ook voor Fusion 360. Deze iMac start alleen snel op, maar ook tijdens het draaien van meerdere apps blijft hij presteren. Hij beschikt daarnaast over een 24 inch Retina scherm waarop alles haarscherp te zien is. Tevens is hij zo dun en compact, dat hij maar weinig ruimte vraagt van het bureau. Hierdoor kun je ook voldoende randapparatuur aansluiten.

Ook is hij uitermate geschikt voor bedrijven. Hij beschikt namelijk over 1080 Pixels als je wil Facetimen, Zoomen of Skypen. Zo blijven alle collega’s makkelijk met elkaar in contact en kunnen ze elkaar duidelijk zien. Daarnaast zijn ook nog goed te verstaan, want Apple staat bekend om de studio kwaliteit als het gaat over microfoons in de iMac. De M1 CPU is 85% sneller als de gemiddelde processor om maar eens een vergelijking te geven. Tevens maakt hij gebruik van een super snelle 256 GB SSD schijf. Deze combinatie en 8GB aan werkgeheugen zorgt ervoor dat deze all in one pc een van de snelste op de markt is onder de € 1999,99.

Waarom kiezen voor een iMac van Apple?

Er zijn vele voordelen als je de Apple iMac 24 inch (2021) of een van de andere modellen van Apple vergelijkt met een desktop of all in one pc. Hij beschikt namelijk alleen maar over onderdelen die afkomstig zijn van dezelfde fabrikant. Deze werken dus altijd goed bij elkaar en dat zul je op de lange termijn ook wel merken. Daarnaast zorgt dat er ook voor dat de stuurprogramma’s en software razendsnel presteren. Als je eenmaal aan een iMac bent gewend, dan werkt het vele malen fijner als een Windows of Linux computer.

Daarnaast is MacOS het besturingssysteem van Apple vele malen beter beschermd tegen virussen en andere malware. Jaar op jaar weten zij hier prijzen voor te winnen. Daardoor weet jij ook bijna voor 100% zeker dat je veilig kunt werken. Daarnaast moeten we het design ook niet vergeten. Dit is lekker plat en compact zodat het overal neergezet kan worden. Daarnaast is het retina scherm waar Apple gebruik van maakt niet te vergelijken met andere schermen. De kwaliteit en helderheid van dit scherm kan bijna niet worden overtroffen.

Betaalbaar een iMac 24 inch kopen
Vooraanzicht Lenovo

Wat kun je met deze krachtige en betaalbare computer?

De Apple iMac 24 inch (2021) beschikt over ontzettend veel rekenkracht. Dit zorgt ervoor dat je programma’s makkelijk langs elkaar kan draaien. Daarnaast is het uitermate geschikt voor programma’s zoals Adobe Photoshop en Fusion 360. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor het bewerken van video’s en foto’s. Daarnaast heeft hij een hoge resolutie waardoor je geen 2 schermen nodig hebt om alles te kunnen bekijken. En oke het oog wil ook wat en het strakke design matcht in bijna ieder interieur.

Scherm en computer in een apparaat met krachtige specs!

Daarnaast hebben de meeste Nederlands ook wel een of meerdere iPhones. Deze kun je heel makkelijk synchroniseren. Zo staan beide apparaten met elkaar in verbinding. Dit zorgt ervoor dat je je gegevens en foto’s makkelijker kunt organiseren. Ook zijn er verschillende handige apps al geïnstalleerd zoals zoek mijn apparaat, mail, kaarten en facetime. Daarnaast kun je met AirPlay makkelijk foto’s en video’s delen op de iMac vanaf een iPhone of iPad.

De Apple iMac 24 inch (2021) geschikt voor bedrijven en particulieren

Als je een computer wil kopen die jaren meegaat dan is de Apple iMac 24 inch (2021) zeker een aanrader. Het is een van de weinige computers die gedurende de jaren blijft presteren. Heb je niet genoeg aan de 256 GB SSD schijf dan kun je deze makkelijk upgraden. Eventueel zou je hem ook kunnen uitbreiden met een portable schijf. Echter is het wel aan te raden om de SSD schijf te upgraden, want dit blijft sneller presteren als een externe schijf.

Eindoordeel


Met het team van PCbetaalbaar hebben wij deze all in one PC een 8,4 gegeven. Het enige minpuntje is dat de harde schijf wat klein is. Echter kun je voor een paar euro per maand ook clouddiensten afnemen voor het opslaan van gegevens. Deze kun je overal ter wereld aan ook als je de iMac niet bij de hand hebt. Qua prestaties en prijs is het de ideale verwachting die je mag hebben.

8.4Expert Score
<strong>Apple iMac 24 inch (2021) </strong>

Een krachtige computer voor bijvoorbeeld het bewerken van foto’s en/of video’s. Start lekker snel op!

Ontwerp
9
Prestaties
9.5
Gaming
7.5
Foto bewerking
8.5
Prijs
7.5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general