Best beoordeeld

Age of Empires IV – Windows PC game

Deze game wordt al meer als 20 jaar gespeeld door jong en oud. Ontdekt het vierde deel van de succesvolle reeks.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #3 in category PC Games

Age of Empires IV Windows PC game is een echte aanrader voor een brede doelgroep. Het eerste deel werd al meer als 20 jaar geleden, maar toch lijkt er geen einde aan dit imperium te komen. Er zijn inmiddels als zo’n 35 missies bekend gemaakt die je in deze game kunt voltooien. Echter kun je er ook voor kiezen om gewoon je eigen stad te bouwen en beschermen zonder deze missies te doen. Natuurlijk hebben de missies wel voordelen, want daarmee kan je unieke gebouwen, grondstoffen en andere extra’s vrijspelen.

De wereld waarin je terecht komt is zichtbaar veranderd. Je valt namelijk middenin een vredig bestaan, maar er zijn wel enkele veldslagen geweest. Dit kun je ook wel zien want je moet bijna alles van de grond af opbouwen. De missies die je kan spelen heb je ook niet zomaar voltooid. Mensen zijn hier soms dagen mee bezig, en deze uitdaging maakt het spel dan ook leuk. Er gaan immers 500 jaar overheen van de eerste tot de laatste missie.

Age of Empires IV Windows PC game

Bouw je eigen stad!

De Windows PC game Age of Empires IV is zo populair omdat je hem kunt spelen op bijna iedere Windows laptop of computer. Een van de voordelen is toch wel dat je naast je eigen stad bouwen ook zelf het verhaal kunt kiezen. Je kunt namelijk vechten tegen de Engelsen of de leiding geven aan Mongoolse strijders. In het 2de gedeelte is een groot deel van de stad al gebouwd. Wij vinden dat persoonlijk wat minder, want deze missies heb je dan ook weer iets sneller voltooid.

Het leuke is dat je in deze editie ook online kunt spelen. Zo kun je samen met je vrienden werken, maar ook kun je het tegen hen opnemen. We bedoelen dan niet dat je de troepen neer gaat halen, maar dat je score beter is. Dit kun je doen door gebouwen en grondstoffen uit te breiden. Uiteindelijk heb je hierdoor vaak meerdere keren per dag een uitdaging. Je vrienden zitten immers ook niet stil.

Age of empires is al meer als 20 jaar een van de meest gewilde PC games

De belangrijkste eigenschappen

Age of Empires IV kort samengevat

Wij hebben de belangrijkste aspecten van Age of Empires IV voor je samengevat.

  • Bouw je eigen stad met gebouwen en grondstoffen
  • Voer een kleine oorlog buiten de stadsmuren
  • Zorg ervoor dat je genoeg grondstoffen hebt om gebouwen uit te breiden
  • Er zijn verschillende soorten strijders, dus tactisch denken is ook een pre
Deze game geeft geen urenlang, maar weken en soms maandenlang plezier!

Onze eindscore Age of Empires IV – Windows PC game

Age of Empires IV review score

Ons team is het eens dat Windows PC game Age of Empires IV een dikke 8,4 verdiend. Dit omdat je hier heel veel plezier van hebt. Bovendien is hij rijk van content en je speelt hem dan ook niet zomaar uit. Jammer genoeg zijn er wel aal cheats te vinden over dit spel en dat bederft toch echt wel de pret.

Pluspunten:

  • Als je van tactische games houdt dan heb je hier een gouden keuze mee
  • Je eigen stad van top tot teen ontwerpen
  • Strijders met en zonder wapens
  • Grondstoffen winnen voor het maken van nieuwe troepen of gebouwen

Minpunten :

  • Cheats zijn vrij snel bekend geworden, maar helaas kun je dit niet tegenhouden.

Eindscore : cijfer

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general