Acer Veriton Workstation K8-680G i74516Q

Acer Veriton Workstation K8-680G i74516Q

Het Acer Veriton Workstation K8-680G i74516Q is een krachtige computer voor op de zaak of gewoon om thuis grafische dingen te doen. Je kunt met deze PC veel multitasken, maar ook gamen en foto’s en video’s bewerken. Hij beschikt over een Octacore i7 processor en 16 GB aan werkgeheugen. Er zitten 4 sloten voor het werkgeheugen in waarmee je hem ook kunt upgraden tot maximaal 128 GB. Daarnaast heeft de computer een 512 GB SSD schijf. Deze start lekker snel op en biedt meer als voldoende ruimte voor de meeste mensen. Er zitten 2 display port aansluitingen voor beeldschermen, maar ook nog 1x HDMI en 1x VGA. Dit is dan ook de reden dat je deze computer veelal in het bedrijfsleven ziet.

Ook zit er een 4GB Nvidia Quadro videokaart in. Hij beschikt over 2x USB 3.0 en 4x USB 2.0 aan de achterkant waarmee je jouw randapparatuur en harde schijven kunt aansluiten. Aan de voorkant zitten 4 USB A aansluitingen met een snelheid van 10 Gigabyte per seconde. Ook vind je hier 2 USB C poorten. Bovendien kun je aan de voorkant ook een gaming headset aansluiten. Tevens kun je kiezen of je gebruik maakt van een LAN verbinding of WIFI.

De kracht van deze Desktop PC

De Acer Veriton Workstation K8-680G i74516Q is een echte krachtpatser onder de computers. Hij beschikt namelijk over een Intel Core i7 Octacore processor die een snelheid kan halen van 8×4.9 GHZ. Daarnaast heeft hij ook een ingebouwde videokaart van 4GB en RAM geheugen van 16 GB. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk meerdere programma’s naast elkaar kunt draaien. Maar ook is deze desktop zeker geschikt voor gamen en fotobewerkingen. Zelfs 3D modellen kunnen gemaakt worden zonder piepen en kraken.

Ook qua aansluitingen heeft deze PC veel te bieden. Je kunt er namelijk meerdere monitoren op aan sluiten zodat je vanuit elke hoek kunt kijken. Of je gebruikt het om meer overzicht op de zaak te krijgen met meerdere vensters open. Zo kun je de klantbeleving een stuk soepeler laten lopen. Ook kun je verschillende harde schijven of andere USB apparaten tegelijkertijd aansluiten.

Betaalbaar een i7 computer kopen
Overzicht poorten Acer K8 Desktop PC

De computer zakelijk gebruiken

Dit Acer Veriton Workstation K8-680G i74516Q wordt ook veel gebruikt in de zakelijke wereld. Het biedt namelijk tal van mogelijkheden voor bedrijven en ondernemers. Je kunt er namelijk meerdere programma’s tegelijkertijd op draaien en vooral in de grafische sector is dit erg belangrijk. Dit komt door de combinatie van een sterke CPU en RAM geheugen. Tevens kun je hem ook aansluiten op meerdere schermen zodat medewerkers een duidelijk overzicht hebben van de vensters en taken die ze nog moeten uitvoeren.

Deze computer van acer is prima te gebruiken voor administratie!

Het is ook een computer die je voor de lange termijn aan kunt schaffen. Standaard krijg je hierop 3 jaar garantie, maar zo’n krachtig monster als deze PC is is bijna niet stuk te krijgen. Naast dat je apparaten aan de achterkant kunt aansluiten kun je dat bij deze PC ook aan de voorkant. Als flexwerkers gebruik maken van een computer dan hebben ze zo altijd toegang tot hun bestanden. Ze nemen gewoon de USB stick of harde schijf vanuit huis mee om deze vervolgens aan de voorkant aan te sluiten.

Deze computer thuis gebruiken voor het hele gezin

De Acer Veriton Workstation K8-680G i74516Q is ook aan te raden voor gezinnen die met meerdere mensen een computer gebruiken. Je kunt namelijk meerdere profielen op Windows instaleren en zo toch de goede prestaties blijven behouden. Ook wanneer de kinderen hem willen gebruiken voor te gamen, dan is deze computer zeker aan te raden!

Eindoordeel


Over het algemeen vinden wij dat deze computer gewoon een dikke 8,5 verdiend. Hij is wat aan de prijzige kant, maar daar krijg je dan ook wel heel wat voor terug. Tevens is het werkgeheugen uit te breiden tot maximaal 128 GB. Dit zorgt ervoor dat je voor nu en de toekomst ook zeker goed zit met deze computer.

8.5Expert Score
Acer Veriton Workstation K8-680G i74516Q

Krachtige Core i7 processor en NVIDA videokaart. Uitstekend te gebruiken voor multitasken, fotobewerking en streamen.

Ontwerp
9
Prestaties
9
Gaming
8.5
Foto bewerking
9
Prijs
7

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general