Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro

Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro

Een Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro kan een goede optie zijn voor thuis, maar ook voor je werk. Het is betaalbare PC die goed zijn werk doet en waarop je vele verschillende apparaten kunt gaan aansluiten. Dit kan gaan om een toetsenbord, maar een webcam kan ook vrij eenvoudig toegevoegd worden. Het is een PC waarmee je vele verschillende makkelijke taken zal kunnen voltooien. De opdrachten kun je makkelijk en soepel gaan voltooien zonder enige tegenslagen. Houd ons computer nieuws in de gaten voor de nieuwste modellen!

De technische kant van de Acer Vertion Essential

De technische kant van de Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro is uitstekend in vergelijking met andere desktop PC s. Hierbij kun je denken aan een I5 die aanwezig is op de computer. Door de I5 kun je een hele hoop projecten op een redelijk tempo gaan maken. Je kunt meerdere tabbladen openen zonder enige problemen. Door de I5 is het makkelijker om een project vlekkeloos te laten verlopen. Je hoeft niet bang te zijn dat het je uren gaat kosten omdat de website bijvoorbeeld niet laad. Met deze PC kun je op een eenvoudige en snelle manier aan de slag met je projecten.

Daarnaast is de opslag van een PC ook niet onbelangrijk. Deze PC heeft een RAM geheugen van 8GB. Hierdoor kun je veel verschillende dingen opslaan op de PC. Deze documenten zullen niet per se in een cloud opgeslagen hoeven worden. Je kan er dan voor kiezen om ze op de computer te laten staan. Daarnaast kun je vele foto s op de PC bewaren of verschillende bestanden. Je zal de PC niet steeds leeg hoeven maken voordat je verder kan met een bepaald project. Het geheugen zal je altijd kunnen uitbreiden met verschillende harde schijven.

Acer Veriton S2680G achterkant
Achterkant Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G

De Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro is een uitstekende computer om gebruik van te maken. Je kan er makkelijk kleine taken op uitvoeren. Daarnaast is hij erg makkelijk te installeren. Windows 10 zal direct aanwezig zijn op de PC. Dit scheelt een hele hoop gedoe bij het installeren van de PC. De PC is op een makkelijke manier te gebruiken en hij is niet al te duur. Dit maakt dat het een budget PC is waar vele mensen gebruiken van gaan maken.

Zakelijke manieren voor de Acer Veriton

Het kan handig zijn om de Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro te gebruiken voor zakelijke mogelijkheden. Je zal er bijvoorbeeld de administratie op bij kunnen houden. Op die manier weet je zeker dat je altijd de administratie juist bij de hand hebt. Helaas is deze PC niet geschikt voor grote zakelijke opties. Zo kan de PC niet een hele hoop software van een bedrijf draaien. De PC is daar helaas niet voor gemaakt. Als je opzoek bent naar een die dit wel kan, kun je beter kiezen voor een PC met meer geheugen. Daarnaast kan een PC met een betere processor ook makkelijk zijn.

Deze computer van acer is prima te gebruiken voor administratie!

Een PC thuis gebruiken

Een Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro zal een goede optie zijn om thuis te gebruiken. De PC is hiervoor beter bestemd dan voor zakelijke mogelijkheden. De PC kan voor verschillende dingen gebruikt worden. Zo is het makkelijk om de PC te gebruiken voor video s kijken, maar ook de mails beantwoorden zal geen enkel probleem hoeven zijn. Je kan van alles met de PC thuis doen. De PC is alleen niet geschikt om op te gamen. Hiervoor kun je beter kiezen voor een PC met een betere videokaart. Deze PC kan daar uiteindelijk traag van worden en minder goed zijn werk doen. Hij is meer geschikt voor het makkelijke werk. Hierbij kun je denken aan huiswerkopdrachten maken of simpele spelletjes op het internet. Op die manier voorkom je dat je PC uiteindelijk zijn kracht kan gaan verliezen.

Eindoordeel


Een Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro is makkelijk te gebruiken in het dagelijks leven. Je kan er snel mee aan de slag en je kan er thuis veel opdrachten mee uitvoeren. Daarnaast is hij erg snel voor een middenklasse PC. Dit maakt dat deze PC zeker weten een 6,7 verdient voor zijn prestaties.

6.7Expert Score
Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro

Een makkelijk te gebruiken PC met een mooi ontwerp om op je bureau te plaatsen.

Ontwerp
7.5
Prestaties
7.5
Gaming
3
Foto bewerking
3
Prijs
8
Waar kun je de Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro kopen?

Op dit moment is de Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro alleen te koop bij Coolblue. We hopen dat er in de toekomst meer winkels en webshops deze betaalbare PC voor dagelijks gebruik gaan verkopen.

Wat zijn de belangrijkste specificaties?

Wij zetten de belangrijkste specificaties voor dit product voor je op een rij.

Processor (CPU): Intel Core i5 Hexacore 2,6 GHZ tot 4,4 GHZ
Opslag : 256 GB
Werkgeheugen (RAM): 8 GB UDIMMM DDR4 uitbreidbaar tot 64GB
Videokaart: Intel UHD Graphics 630

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general