Acer Aspire Vero AV15-51-574G

Acer Aspire Vero AV15-51-574G

De Acer Aspire Vero AV15-51-574G is een Full HD laptop met goede prestaties. Hij kan namelijk makkelijk multitasken door de combinatie van 16 GB werkgeheugen en Core i5 Processor. De processor kan in turbostand wel 4,5 GHZ halen en dat in quadcore. Normaliter zou je voor een model als dit al snel 1000 euro of meer betalen. Echter staat Acer bekend om zijn betaalbare prijzen voor laptops en Computers. Regulier kost hij namelijk €849,-, maar hij is ook regelmatig in de aanbieding.

Ook de consumentenbond is erg te spreken over deze betaalbare Acer laptop en vooral omdat hij zo snel opstart. Daarnaast weegt hij nog geen 2 KG waardoor hij makkelijk mee te nemen is naar andere locaties. Bovendien is het ontwerp echt zakelijk en strak afgewerkt. Ook biedt de 512 GB harde schijf meer als voldoende ruimte voor particulieren en bedrijven.

Kies niet alleen voor een betaalbare Acer laptop, maar ook nog eens een super snelle!

De Acer Aspire Vero AV15-51-574G heeft niet alleen een betaalbare prijs, maar hij kan ook nog eens presteren. Deze laptop is namelijk een kei in het draaien van meerdere applicaties door de Quadcore Intel Core i5 CPU. Ook zit er extra veel werkgeheugen op van 16 GB wat er ook voor zorgt dat hij goed weet te presteren. Zelfs als je een film zit te kijken en je opent er tegelijkertijd Microsoft Office bij dan nog merk je geen snelheidsverschil. Dit is redelijk uniek, maar dat mag ook wel aangezien er een luxe processor in zit.

Het is ook een duurzame aankoop omdat je met deze specificaties zeker de aankomende jaren bijna alle apps en programma’s kunt draaien. Je investeert net iets boven gemiddeld, maar op de lange termijn haal je dit er dubbel en dwars uit. Ook qua materiaalkeuze is hij duurzaam gemaakt, want ze hebben gebruik gemaakt van PCR plastic. Dit is plastic wat afkomstig is van gerecyclede flessen en pakken. Tevens start hij ook lekker snel op door de 512 GB SSD schijf.

Betaalbaar een Acer laptop kopen
Bovenaanzicht

Een opsomming van alle voordelen

De Acer Aspire Vero AV15-51-574G heeft vele voordelen, maar de prestaties zijn toch wel zeker het grootste voordeel. Hij kan meerdere dingen tegelijkertijd doen en daarom wordt hij veelal ook zakelijk gebruikt. Daarnaast biedt hij meer als voldoende ruimte voor het opslaan van gegevens. Bovendien is het een van de weinige laptops met een LAN netwerk aansluiting. Een bekabelde verbinding blijft toch nog altijd sneller als WIFI.

Ook heeft deze laptop een numpad, wat zeker een voordeel is voor ondernemers en bedrijven. Hiermee kun je toch net iets sneller werken als de standaard nummer toetsen. Tevens is het toetsenbord ook verlicht waardoor je ook in donkere tijden voldoende zicht hebt. De zon gaat immers sneller onder en het wordt dus ook weer langzaamaan eerder donker. Gemiddeld kun je zo’n 5 uur zonder stroom, wat voor de meeste mensen meer als voldoende is.

Een laptop die weet te presteren voor een betaalbare prijs

Conclusie Acer Aspire Vero AV15-51-574G

De betaalbare Acer Aspire Vero AV15-51-574G is zeker een laptop die voor de gemiddelde man of vrouw meer als voldoende te bieden heeft. Ook in het zakelijke leven zie je deze betaalbare Acer laptop vaak terugkomen. Dit omdat hij goede prestaties heeft en een licht gewicht waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen naar de klant. Het laatste wat je wil is dat de laptop hapert bij de klant, want dit staat niet professioneel.

Eindoordeel


Met een snelle 512 GB SSD schijf start hij niet alleen snel op, maar heb je ook de ruimte om gegevens, series en films op te slaan. Bovendien beschikt hij over een ingebouwde GPU die maximaal presteert door het 16 GB RAM geheugen. Er is bijna geen een computer onder de €1000,- die weet te tippen aan deze laptop. Het is een duurzame laptop waar je zeker een paar jaar van kunt gaan genieten.

7.8Expert Score
Acer Aspire Vero AV15-51-574G

Een prima laptop om lekker snel mee te kunnen werken of een serie te bingen. Ook zakelijk zitten er veel voordelen aan!

Ontwerp
8
Prestaties
8.5
Gaming
7
Foto bewerking
7
Prijs
8.5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general